Ce a făcut Monica Tatoiu în 2020. Pentru ea, nici nu zici că pandemia a existat

Ce a facut Monica Tatoiu in 2020

Monica Tatoiu este o femeie de succes, care în 2020, anul pandemiei, a vizitat nu mai puțin de 122 de orașe ale lumii. De altfel, Monica Tatoiu a înconjurat pământul de aproximativ 1.5 ori.

Ce a făcut Monica Tatoiu în 2020

Aceasta a povestit și câți bani cheltuie în vacanțe alături de soțul ei. Conform Ciao.ro, aceasta a petrecut cea mai nouă vacanță în insula Curacao. Monica Tatoiu a vorbit despre costurile din această vacanță, dar nu numai.

„Nu mergem în staţiuni de lux. Sportul este cel mai costisitor. O scufundare cu barca, 2 tancuri, cam 70 euro. Şi ski-ul este la fel de scump. Nu mă omor după bijuterii, maşini şi haine de firmă. Eu colecţionez emoţii profunde. Un apus de soare, o curte plină de iguane, 20 de pisici hrănite zilnic. O plajă numai pentru mine face cât o proprietate de lux. Obiectele nu le iei cu tine în mormânt. Un spirit echilibrat şi liber, oamenii frumoşi pe care îi întâlneşti străbătând lumea îţi îmbogăţesc spiritul şi fac trecerea finală mai uşoară”, a declarat Monica Tatoiu.

Ce crede Monica Tatoiu despre pandemia de coronavirus

Ce crede însă Monica Tatoiu despre pandemia de coronavirus. dar și despre vaccinul anti-covid? Ei bine, aceasta consideră că oamenii care au cu adevărat nevoie de vaccin, nu au ”nicio șansă” la el.

”Momentan, se vaccinează doar miniștrii imberbi și huidume cu bicepși, care sunt „esențiali”. Cei cu adevărat în nevoie nu au nicio șansă la vaccinare, chiar dacă ar plăti în avans…Încep să mă întreb dacă toată această mascaradă pro și anti vaccin nu a fost încurajată pentru că bugetarii din administrația centrală să sară peste rând la vaccinarea voluntară și poimâine obligatorie.

Nu este o politică comună în UE privind călătoriile. Nu se va impune un carnet de vaccinare care să condiționeze deplasările în țările UE. Ar încălca flagrant drepturile omului în condițiile în care vaccinul nu este accesibil și gratis pentru toată lumea.

Criza economică va fi lungă și cu impact devastator asupra categoriilor defavorizate. Cei săraci vor deveni mai săraci. Cei bogați mai puțini vor deveni și mai bogați. Se vor accentua conflictele. Vor apărea noi zone de război. Din punct de vedere economic, 2021 va fi un an de respiro. 2022 va fi momentul dureros al adevărului!”, a mai declarat Monica Tatoiu pentru sursa citată.

Monica Tatoiu este o femeie de afaceri din România, dar și fost cadru didactic. Monica Tatoiu este căsătorită cu Victor Tatoiu, din 1988 și au împreună un băiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI