Ce a făcut Mihai Trăistariu după ce fratele său i-a dat foc la casă. Reacția de ultimă oră

de: Dumitrache Diana
16 10. 2020

Unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România a trecut prin spaima vieţii sale, după ce i-a fost incendiată una dintre locuinţe. Ce a făcut Mihai Trăistariu după ce fratele său i-a dat foc la casă?!

Reacţia lui Mihai Trăistariu după ce fratele i-a dat foc la casă

Mihai Trăistariu a vorbit despre ce s-a întâmplat, de fapt, în una dintre locuinţele pe care le deţine pe litoral. Fratele său, pictorul Vasile Trăistariu, i-a incendiat, fără să vrea, bucătăria. Cântăreţul a povestit că a trăit un adevărat şoc când a aflat şi nu s-a putut linişti până nu a văzut cu ochii lui pagubele nu s-a putut linişti. Se pare că bărbatul a vrut să îşi usuce cămaşa mai repede şi a pus-o deasupra ochiului de la aragaz şi a luat imediat foc.

Deşi pagubele se ridică la câteva mii de lei şi totul se putea transforma într-o tragedie, fostul membru al trupei Valahia şi-a iertat fratele.

“L-am iertat pentru că nu a intenționat să dea foc. Acum a plecat acasă. Nu știu, l-am iertat. El e puțin aerian. Dacă-l trimiți să ia orez, vine cu zahăr acasă. E cam dezorientat. El râdea, că i-au ars mânecile la cămașă. Am senzația că nu s-a simțit deloc prost. A considerat că a fost Universul. Când m-am dus acolo l-am dojenit puțin. Pagubele sunt de vreo 3.000 de lei. A zis că la sfârșitul lunii octombrie vrea să vină. I-am zis că am niște afaceriști care trebuie să vină și-mi ocupă toate garsonierele. Nu știu dacă-l mai chem, că mi-e teamă, îmi dă foc la toate 6 acum”, a spus Mihai Trăistariu, la Acces Direct.

Ce a făcut Mihai Trăistariu după ce fratele său i-a dat foc la casă. Reacția de ultimă oră

Care a fost prima reacţie a cântăreţului

Deşi acum a trecut peste gestul bărbatului, Mihai Trăistariu se arătase, în urmă cu doar câteva ore, extrem de deranjat de felul în care a fost răsplătit de fratele său.

“Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine și uite cum se întoarce. L-am chemat pe fratele meu la mare și l-am cazat într-un apartament de-al meu și el ce-a făcut? Mi-a dat foc la dulapuri. Și m-a sunat așa foarte relaxat și mi-a zis « Am dat foc puțin aici, au ars mânerele de la dulap. Am vrut să îmi usuc cămașa la aragaz și nu am fost atent și a luat foc dulapul de la bucătărie.» Nu am pretenții să îmi întorci înapoi dar să ai bunul simț să spui măcar un mulțumesc”, a spus cântăreţul.

Pictorul Vasile locuieşte în Piatra Neamţ, unde este un artist cunoscut. În ciuda talentului, acesta nu reuşeşte să câştige prea mulţi bani din artă, motiv pentru care Mihai îl ajută de fiecare dată când are ocazia.

“Fratele meu este foarte credincios, l-am vizitat zilele trecute, cu ocazia unui concert. În fiecare zi, până la 12.00, e la biserică. Este un om cuminte, s-a apucat și de sculptat. Lucrează la un monument istoric pentru urbea nemțeană, cu scene de la Revoluția din 1989. Pictează și se roagă în fiecare zi”, îl laudă Mihai pe Vasile.