Ce a făcut Lidia Buble când l-a văzut pe Răzvan Simion la Neatza. Prezentatorul a ignorat-o

Ce a făcut Lidia Buble când l-a văzut pe Răzvan Simion la Neatza. Prezentatorul a ignorat-o
Lidia Buble, prezentă la Neatza. Răzvan Simion a ignorat-o

Lidia Buble a lansat o nouă piesă muzicală, alături de un videoclip. În promovarea ei, a ajuns și la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, unde le-a făcut fanilor cunoștință cu noua melodie, povestind despre realizarea acesteia, cât și despre cum a dus-o în ultima perioadă. Așteptat a fost momentul în care ea și Răzvan Simion, fost iubit, au dat ochi în ochi. Deși nimic remarcabil până la un moment dat, căci de artiștii care calcă pragul emisiunii se ocupă acum Florin Ristei, când solista l-a salutat pe Răzvan acesta s-a făstâcit, aproape ignorând-o, probabil din dorința de a nu da curs altor știri care să îi aibă protagoniști, legătura lor personală încheindu-se în urmă cu opt luni.

Lidia Buble și Răzvan Simion, aduși față în față la ”Neatza” de noua piesă a cântăreței

Lidia Buble a marcat acest început de primăvară lansând piesa ”Intens”, cu tot cu videoclip. „Piesa e artă, și vocea la fel!/ Te iubesc!/ Minunată piesa. Nu mai spun de videoclip, absolut genial, așa cum numai Lidia Buble știe să facă. Felicitări, Lidi/ Când mă vei tremurând – după piesa asta tremură carnea pe tine la propriu/ Piesa e capodoperă. Piesa mea preferată”, sunt câteva dintre comentariile celor care au apucat să asculte melodia.

Pentru cei care încă nu au reușit asta, Lidia s-a prezentat la ”Neatza”, unde a cântat și a vorbit despre noua realizare. Vedeta a vorbit cu Florin Ristei, mai nou responsabil de interpreții care sosesc în matinal, acesta preluându-i și chestionându-i.

„Ăsta e primul nostru interviu la emisiunea asta. Mi-am făcut canal de Youtube, am pus piesa acolo. Să apățați pe clopoțel ca să fiți anunțați de fiecare dată când o să postez hrană pentru suflet. Când zice ridică-mă de jos, mă ia capul. În rest, am făcut bine, foarte bine”, a răspuns solista, fiind întrebată despre piesă și cele mai recente întâmplări din viața sa.

Prezentatorul Antena 1 a menținut distanța față de artistă 

După acest moment, Lidia l-a salutat și pe Răzvan, care stătea departe, pe canapea. Ristei l-a invitat să participe la interviu, dar a refuzat politicos, motivând că Ristei își face treaba bine.

„Îi mulțumesc lui Răzvan. Bună!”, l-a salutat Lidia Buble pe fostul partener.

„Hai, Răzvan, te invităm aici!”, l-a îndemânat Ristei.

„Nu, merci, să facă el. Are și restaurant mai nou”, a replicat Răzvan Simion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI