Ce a făcut Denise Rifai după ce a fost oprită pentru viteză de un polițist. Agentul a povestit tot: ‘Nu mi-a venit să cred’

Ce a făcut Denise Rifai după ce a fost oprită pentru viteză de un polițist. Agentul a povestit tot: ‘Nu mi-a venit să cred’
Ce a făcut Denise Rifai după ce fost prinsă de Poliție?

Gestul lui Denise Rifai după ce a fost oprită de un om al legii. Agentul de Poliție a povestit totul. Acestuia nu i-a venit să creadă ce a făcut celebra prezentatoare de la emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’.

Denise Rifai, oprită de Poliție: ce a făcut prezentatoarea?

Denise Rifai este una din cele mai urmărite prezentatoare ale momentului. Aceasta moderează un show format din 40 de întrebări care sunt făcute strategic pentru a afla toată viața invitatului din platou. Chiar dacă vedeta se bucură acum de o notorietate dorită de mulți, e supusă rigorilor legii.

Chiar în urmă cu câteva luni în urmă a fost oprită de un polițist în trafic după ce a încălcat legea, semn că se întâmplă și la case mai mari. Moderatoare a fost oprită de un om al legii în vara acestui an chiar pe bulevardul Poligrafiei din Capitală, după ce depășise viteza legală de 50 km/h.

Denise și-a recunoscut greșeala și i-a oferit polițistului toate actele necesare. Vedeta nu a profitat nicicum de statutul său de om public și de celebritatea de care se bucură și nu a cerut să fie iertată.

Cu toate astea, aceasta s-a ales cu un avertisment pentru fapta sa, lucru povestit pe larg de Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România. Chiar organul de poliție a povestit că a fost plăcut uimit de atitudinea vedetei care este demnă de urmat și de alți colegi din trafic.

„Am fost șocat. Nu mi-a venit să cred”

„- Aoleu, îmi zic în gând, să vezi Bogdane ce show urmează, cunoscută fiind incisivitatea celebrei realizatoare. Mă pregătesc psihic pentru un atac la persoană sau la adresa purtătorilor de caschetă albă, inspir adânc și îi aduc la cunoștință faptul că sancțiunea pentru contravenția comisă este avertisment sau amendă de 580 de lei.

Am fost șocat însă. Nu mi-a venit să cred. Așteptând în gardă o înșiruire tumultuoasă de acuze la adresa «șpăgarilor nenorociți», m-am lovit de atâta bun simț încât rar întâlnesc, chiar și la oamenii de rând. Ținând în permanență mâinile pe volan după ce mi-a înmânat documentele, și-a asumat vinovăția din primul moment.

„Am greșit și voi plăti, fiecare greșeală se plătește, nu-i așa?”, mi-a spus zâmbind. Am lăudat-o în discuțiile cu colegii, o fac și acum, public. De ce o persoană cu o asemenea notorietate poate să dea dovadă de educație și de obraz subțire, în timp ce ne lovim foarte des de …: «Tu știi cine e tata? *Oaie fii atent, dacă îmi dai amendă te dezbrac și de izmene».”
Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România (Sursa: facebook.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI