Ce a făcut Dan Negru după ce s-a aflat că a semnat cu Kanal D. Unde s-a dus grăbit EXCLUSIV

Ce a făcut Dan Negru după ce s-a aflat că a semnat cu Kanal D. Unde s-a dus grăbit EXCLUSIV
Ce a făcut Dan Negru după ce s-a aflat că a semnat cu Kanal D

La doar câteva ore după ce a anunțat oficial că s-a alăturat echipei Kanal D, după o colaborare de peste 20 de ani cu Antena 1, Dan Negru a fost surprins de fotoreporterii impact.ro în zona Piața Romană. Înarmat cu o ruletă, el a plecat pe străzi, la vânătoare de terenuri, în vederea construirii unui nou bloc de birouri. Afacerea lui cu imobiliare este una prosperă, semn că se pricepe de minune și la acest domeniu, nu numai la televiziune, unde a devenit ”Regele audiențelor”.

Ce a făcut Dan Negru după ce s-a aflat că a semnat cu Kanal D

Dan Negru a făcut azi anunțul despărțirii de Antena 1, după o colaborare lungă, de peste 20 de ani. El a postat pe contul de Facebook un mesaj cu tâlc, în care a dat de înțeles că și la Kanal D a venit cu mari ambiții:

”Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni ! Mulțumesc pentru toți anii din urmă ! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulțumesc! Porecla „Regele audiențelor” le-o datorez lor!

Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi. Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași.

N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre în fântâna din care ai băut apă! Există un om căruia îi mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare: Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Când începeam un proiect nou ne îndemna „să țintim luna”.

„Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!” Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna”.

Fotoreporterii impact.ro l-au surprins azi în zona Piața Romană, la vânătoare de terenuri

La doar câteva ore de la  mesajul emoționant de pe conturile sociale, Dan Negru a ieșit la o plimbare relaxantă, pe străzile Bucureștiului. Fotoreporterii impact.ro l-au surprins în zona Piața Romană, în jurul orei 16.00. El a zăbovit pentru a analiza un teren viran, scos la vânzare. A scos ruleta din buzunar, fără de care nu pleacă niciodată de acasă, și a făcut câteva măsurători, în ideea că ar putea fi o achiziție. Calculele par să-l fi bucurat, căci a plecat spre casă încântat.

Dan Negru, surprins în centrul Capitalei, în timp ce ”testa terenul” pentru afacerile sale
Dan Negru, surprins în centrul Capitalei, în timp ce ”testa terenul” pentru afacerile sale

Dan Negru este și ”Regele imobiliarelor”. Deține mai multe blocuri de birouri, în București

Dan Negru a început investițiile în imobiliare în 2009, an în care a înălțat, în zona Mall Vitan, o clădire cu o suprafaţă de 1.300 mp. Au urmat alte două, în zona Unirii, iar în 2017 muncea de zor, pe un şantier din Nordul Capitalei, la alt bloc:

”Pentru fiecare clădire a scos din buzunar peste 100.000 de euro. Nu a făcut niciodată împrumuturi bancare, investește tot ce câștigă din televiziune și din chirii. Și în pandemie îi merge bine, a negociat cu firmele prețuri foarte bune”, ne declarau apropiații celebrului prezentator de televiziune.

Dar, Dan Negru are în lucru și o construcție lângă Timișoara, orașul lui natal. Pe terenul cumpărat cu  40.000 de euro, el construind, acum, un complex de vile.

În pandemie, Dan Negru și-a închiriat vila de 450.000 din Ghencea

Dan Negru a făcut câteva schimbări, la vreme de pandemie. Și-a închiriat cu aproape 2.000 de euro luxoasa vilă din Ghencea, în valoare de 450.000 de euro, construită în 2006, pe o suprafaţă de 350 de metri pătraţi, cu cinci dormitoare şi un living, și o grădină superbă, de 1.300 de metri pătraţi, și s-a mutat cu soția Codruța și cu cei doi copii ai lor, Daria și Bogdan, în altă casă, din centrul Capitalei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI