Ce a făcut Carmen Șatran, studenta criminală din Timișoara, după gratii. Pe cine dă în judecată acum

Carmen Șatran, decizie din spatele gratiilor! Nou proces pentru studenta criminală

Carmen Șatran a luat o decizie drastică în spatele gratiilor! Studenta criminală din Timișoara revine cu un nou proces în vizorul autorităților. Ce se întâmplă cu inculpata în aceste momente?

Carmen Șatran, decizie din spatele gratiilor! Nou proces pentru studenta criminală

Carmen Șatran, fostă Bejan, s-a arătat nemulțumită de noile condiții ale închisorii în care a fost mutată. Aceasta a fost transferată de la Penitenciarul Gherla, la Penitenciarul din Arad, departe de soțul ei și de mormântul copilului său. Deținuta a dat în judecată reprezentanții Penitenciarului unde a fost inițial pentru condițiile care sunt cu mult sub așteptările ei. Judecătorii au revăzut-o pe Carmen la primul termen care a avut loc pe data de 12 septembrie. Viața femeii s-a schimbat extrem de mult de când a fost închisă, aceasta îndreptându-se, ca în multe alte cazuri, spre religie.

De asemenea, și-a schimbat total și stilul alimentar, nu numai gândirea, devenind vegetariană.

„A devenit mult mai religioasă şi mă pune să-i aduc multe cărţi în engleză. Ce nu pot eu să-i aduc este mâncare. Carmen s-a făcut vegetariană, iar eu nu mă pricep să-i pregătesc. Părinţii ei se ocupă de asta şi-i pregătesc odată pe lună un pachet mare cu mâncare vegetariană”, marturisea Claudiu, sotul lui Carmen, în urmă cu trei ani.

Carmen Șatran dă în judecată reprezentanții Penitenciarului Arad pentru condițiile mizere
Carmen Șatran dă în judecată reprezentanții Penitenciarului Arad pentru condițiile mizere

Povestea studentei criminale de la Medicină

Povestea ei încă șochează o lume întreagă, în timp ce ea s-a împăcat cu ideea. Mai mult decât atât, soțul ei mărturisea că în 2015 aceasta se gândea foarte mult la viitor, mai cu seamă că dorea să-și reia studiile, dar la o facultate ce are cursuri la distanță, nu cele ale Facultății de Medicină pe care le începuse. Partenerul lui Carmen a mărturisit că-i trimite des foarte multe cărți, printre care romane de dragoste și cărți de medicină în engleză.

Totul s-a întâmplat în 2011, după ce tânăra a fost condamnată la 20 de ani după ce a omorât și tranșat, alături de iubitul ei de atunci, un bărbat care intenționa să o violeze. În 2012, Carmen l-a întâlnit pe Claudiu Șatran în închisoare. Bărbatul își ispășea atunci pedeapsa pentru trafic de droguri. Cei doi și-au unit destinele în Penitenciarul de Maximă Siguranță din Arad unde au participat zece invitați, printre care și părinții deținuților. Ceremonia a durat 15 minute, iar invitații au putut rămâne la petrecere o oră.

Povestea studentei criminale din Timișoara
Povestea studentei criminale din Timișoara

„Nu mi se pare ciudat ca ma intorc dupa gratii pentru ca acum este o ocazie fericita. Sunt foarte emotionat”
Claudiu Șatran

Carmen Șatran, nemulțumită de condițiile din închisoare
Carmen Șatran, nemulțumită de condițiile din închisoare

Mirii au beneficiat ulterior de camera intimă preț de 48 de ore, după care soțul lui Carmen a părăsit penitenciarul. Inculpata a dat naștere unui copil în 2012, care a murit la scurt timp din cauza unei malformații grave. Claudiu a fost eliberat în același an și a continuat să-și trăiască viața simplu. S-a angajat ca șofer de tir, iar în toți anii aceștia a avut grijă ca soției sale să nu-i lipsească nimic în spatele gratiilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI