Ce a făcut Bianca Drăgușanu la aniversarea fiicei sale. Toți copiii și-ar dori așa ceva

Ce a făcut Bianca Drăgușanu la aniversarea fiicei sale. Toți copiii și-ar dori așa ceva
Ce a facut Bianca Dragusanu la aniversarea fiicei sale. Toti copiii si-ar dori asa ceva

Ziua de naștere a micuței Sofia a fost prilej de bucurie pentru Bianca Drăgușanu, care și-a răsfățat fetița într-un mare stil. Vedeta TV i-a făcut toate poftele fiicei sale, iar Sofia a fost cea mai bucuroasă. Toți copiii și-ar dori așa ceva!

Bianca Drăgușanu, surprize pentru micuța Sofia

Frumoasa blondină nu se zgârcește de la nimic atunci când vine vorba de fiica ei. Anul acesta, Bianca Drăgușanu a ales să o sărbătorească pe scumpa ei fetiță cu multe surprize.

Fosta parteneră a lui Victor Slav și Sofia au luat avionul până la tărâmul poveștilor, Disneyland, locul preferat al copiilor, unde cele mai îndrăgite personaje din basme prind viață.

Fetița ei a fost răsfățată ca o prințesă

De ziua sa de naștere, micuța Sofia s-a costumat în Albă ca zăpada, iar mama ei a publicat imaginile pe internet, spre bucuria fanilor vedetei, care abia așteaptă să afle ce mai face diva lor. Cele două s-au distrat de minune la Disneyland, de unde au plecat cu amintiri superbe, pe care micuța nu le va uita prea curând.

Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu a postat o fotografie în care apare alături de Sofia. În dreptul imaginii, vedeta i-a transmis un mesaj absolut emoționant cu ocazia zilei de naștere. Blondina a dezvăluit ce însemnă fetița pentru ea.

„La multi ani sufletul meu frumos! You are my super power, my angel, my love, my heart, my treasure, my everything! (traducere: Tu ești puterea mea, îngerașul meu, iubirea mea, inima mea, comoara mea, ești totul pentru mine!)”, a scris Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiei cu Sofia.

Vedeta TV îi face toate poftele

De trei zile, fiica Biancăi și a lui Victor Slav profită la maximum de ziua ei de naștere. Micuța a luat la pas toate magazinele de jucării, unde se simte cea mai fericită! După minute bune de căutări, în cele din urmă, Sofia s-a hotărât că vrea prințesa în care s-a costumat. Fără să stea pe gânduri, mama ei i-a făcut pe plac cumpărându-i jucăria dorită.

Bianca Drăgușanu nu-i poate refuza nimic fiicei sale, pe care o răsfață așa cum și-ar dori orice copil de pe lumea asta. Diva mărturisește că visa și ea să aibă parte de astfel de zile de naștere în copilărie, dar acest lucru nu s-a întâmplat, așa că are grijă ca fiicei ei să nu-i lipsească nimic și să-i îndeplinească orice dorință.

„De trei zile tot jucării, tot ziua ei, nici n-am apucat să-mi beau cafeaua. Ce mi-aș dori să fie și ziua mea așa”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu la InstaStory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI