Ce a făcut Aurel Pădureanu în fiecare zi de la moartea Corneliei Catanga. Dezvăluiri tulburătoare

Aurel Pădureanu suferă enorm după ce Cornelia Catanga a murit. Solista a fost internată în spital după ce a luat covid-19 și a decedat în urmă cu o lună.

Ce a făcut Aurel Pădureanu în fiecare zi de la moartea soției sale

Acum, soțul cântăreței își strigă durerea și frustrarea față de cei care nu i-au oferit o mână de ajutor când avea nevoie mai mult.

Aurel Pădureanu merge zi de zi la mormântul soției sale și se uită cu regret la ziua în care a înmormântat-o, fiind mâhnit că au fost restricții care nu i-au permis să facă o slujbă ca la carte.

„Mă duc la cimitir în fiecare zi. (…) Asta e țara, nu avem ce să facem. Păcat că o așa personalitate nu a putut să fie înmormântată în condiții umane. Mâine se împlinește 1 lună de când a murit”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars.

O altă problemă cu care s-a confruntat Aurel Pădureanu a fost locuința în care stătea. El și fiul lui urmau să rămână pe drumuri, pentru că nu își putea plăti chiria.

Acum, cei doi s-au mutat în altă chirie, însă Aurel nu îi iartă pe cei care i-au promis ajutorul și nu s-au ținut de cuvânt. Este vorba despre Gigi Becali, căruia soțul Corneliei Catanga i-a cerut ajutorul.

„Au promis ăștia. A promis și Becali că ne ajută. N-a făcut nimeni nimic. A vândut casa proprietarul și ne-a dat afară. Nu discută cu tine.”, a explicat soțul răposatei Cornelia Catanga.

Aurel Pădureanu nu are niciun venit

Soțul Corneliei Catanga se luptă să primească o pensie de urmaș. El nu are momentan niciun venit, pentru că a lucrat fără contract.În plus, are datorii immense din perioada pandemiei, în care nu a mai câștigat niciun ban.

”Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru, în anii comunismului, așa erau vremurile, nu am avut carte de muncă, așa că nu beneficiez de pensie. E îngrozitor ce s-a întâmplat cu artiștii! Sper să dea drumul la evenimente, să pot cânta, să pot câștiga și eu un ban!”, ne-a spus Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Impact.ro

O să mă zbat să văd dacă există posibilitatea, până or reveni spectacolele și vom scăpa de pandemia de coronavirus, să primesc o pensie de urmaș. O să ieșim și din asta, nu mă dau bătut, trebuie să-mi revin din acest șoc, de dragul copilului meu, Alexandru, care și el suferă enorm după măicuța lui dragă, de care era atât de atașat”, ne-a mai mărtursit, cu durere în suflet, artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI