Ce a făcut Andreea Bănică înainte să devină celebră. Cum a câștigat primii bani

Ce a făcut Andreea Bănică înainte să devină celebră. Cum a câștigat primii bani
Ce a făcut Andreea Bănică înainte să devină celebră. Cântăreața a povestit cum și-a câștigat primii bani

Andreea Bănică este o femeie împlinită pe toate planurile, dar trecutul ei nu a fost roz, în special prima etapă a vieții, copilăria. Artista a mărturisit că a fost nevoită de mică să câștige bani.

Andreea Bănică a povestit cum își câștiga banii înainte să devină celebră

Cântăreața și familia ei trăiau într-un apartament mic, dar cochet, cu vedere la Lacul Techirghiol. Artista a fost independentă de la o vârstă fragegdă și a dorit să aibă banii ei pentru a-și satisface micile dorințe de la acea vreme. Știind că părinții nu îi pot oferi, a început să muncească. Vindea buchete de flori și se mândrește că are și acum talentul de a le împacheta frumos.

„Vindeam buchete de flori, garofițe și mușețel. Aveam talent la aranjamente florale de mică. Și corcodușe vindeam. Lângă calea ferată stăteam și vindeam”, a povestit Andreea Bănică.

S-a făcut remarcată la Festivalul Mamaia

Andreea Bănică a debutat în muzică după ce s-a făcut remarcată la Festivalul Mamaia, în anul 1998. Ulterior, ea a pornit o trupă de fete, ”Exotic”, alături de Claudia Pătrășcanu și Iulia Chelaru. Prima lor melodie a fost ”Sexy” și a avut un succes fulminant. După trei ani de la înființarea grupului muzical, cele trei s-au separat. Andreea și-a urmat propria traiectorie, iar în anul 2001 a pornit un alt proiect de echipă, intitulat ”Blondy”, alături de Cristina Rus.

Cele două au lansat 3 albume și o reeditare. În 2005, Cristina Rus a pornit spre o carieră solo, iar Andreea Bănică a continuat sub aceeași titulatură. Primul succes în această postură l-a avut cu melodia ”Dansez, dansez”, compusă de Laurențiu Duță, cel care i-a scris și primul album solo. Văzând că a câștigat foarte multă notorietate, Andreea a decis să renunțe la numele ”Blondy” și să se prezinte cu propriul nume. Cariera sa trece pe locul doi în anul 2009 fiindcă așteaptă venirea pe lume a fiicei sale, Sofia.

Premii pe care le-a luat de-a lungul carierei

Best Female – Romanian Music Awards 2007, 2008, 2009, Romanian Act – MTV EMA – Munich, 2007, Best Video – Romanian Music Awards 2010, Best Show – Romanian Music Awards 2011, Best Song – Romanian Music Awards 2011, Best Song – Romanian Music Awards 2012, Best Dance – Media Music Awards 2012, Best Pop – Romanian Music Awards 2013, Best Video – Romanian Music Awards 2013, Golden Disc for selling Official Sony Music Label 2010 și Golden Digital for selling Official Sony Music Label 2013.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI