Ce a făcut Andreea Bălan pentru cea mai bună prietenă: ‘Mi-a rupt ușa la 12 noaptea’

Ce a făcut Andreea Bălan pentru cea mai bună prietenă: ‘Mi-a rupt ușa la 12 noaptea’
Vedeta a surprins-o cum nu se putea mai plăcut

Andreea Bălan este o persoană foarte sufletistă și sensibilă. Deși are un program încărcat și o viață extrem de agitată, fiind artistă, dar și mămică, iată că vedeta și-a făcut timp pentru o prietenă apropiată.

Ce a putut să facă Andreea Bălan pentru prietena ei

Andreea Bălan a decis să își surprindă prietena cu un cadou superb, dar și o vizită neașteptată, chiar la 12 noaptea. Este vorba despre cealaltă jumătate a trupei Andre. Andreea Antonescu și-a sărbătorit recent ziua de naștere.

Cântăreața a împlinit 39 de ani și chiar de ziua ei a lansat o piesă specială. Vedeta și-a serbat ziua de naștere alături de apropiați și a primit un mesaj emoționant din partea fiicei sale, Siena, dar și a mamei sale. Fiica vedetei se află în America, alături de Traian, tatăl lui de care Andreea s-a despărțit, dar nu a divorțat.

Andreea Antonescu a povestit ce s-a întâmplat recent de ziua ei. Colega ei de trupă a vrut să fie prima care îi urează La Mulți ani.

Mesaj emoționant primit de vedetă de la fiica ei

Vedeta a povestit cum Andreea Bălan „i-a rupt ușa” la 12 noaptea, ca să o surprindă de ziua ei.

„Și Andreea! Ea a fost prima care mi-a rupt ușa la 12 noaptea de ziua mea, a venit la mine, mi-a adus și cadou, un parfum foarte-foarte frumos, niște flori și niște baloane.

Bineînțeles, Sienna și Traian m-au sunat din State, la 12 noaptea, și la emisiunea lui Măruță a intrat în direct, deși nu îi ceruse voie mamei ei să stea trează până la 5 dimineața, săraca, a reușit să stea ca să „mă ureze” și în direct la TV”, a povestit Andreea Antonescu pentru ciao.ro.

Andreea Antonescu mai vrea un copil

Vedeta a mai spus că își dorește foarte mult încă un copil și chiar dacă momentan nu are pe nimeni în viața, este convinsă că la un moment dat va veni persoana potrivită.

„Da! Mai vreau un copil! Cu cine este cea mai bună întrebare! Toată lumea mă întreabă, iar eu îmi doresc foarte mult un copil.

Jumătate de problema este rezolvată, eu îmi doresc, de fapt o treime din problemă este rezolvată, a două treime ar fi să-l găsesc.

Dar cred că e cantitate neglijabilă, că dacă îl găsesc și e după cum îmi place mie, clar își dorește și el unul!”, a completat cântăreața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI