Ce a făcut Andreea Bălan înainte să plece la America Express. Și-a anunțat fanii imediat

Ce a făcut Andreea Bălan înainte să plece la America Express. Și-a anunțat fanii imediat
Ce a făcut Andreea Bălan înainte de a pleca în Mexic

Asia Express, al cărui nume s-a schimbat anul acesta, este una dintre cele mai urmărite emisiuni, iar noul sezon vine cu noi echipe și surprize. De data aceasta, aventurile vedetelor vor avea loc în America, iar una dintre echipe este formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Andreea Bălan, pregătită pentru Asia Express

Andreea Bălan a ținut mereu legătura cu fanii ei pe rețelele de socializare. Acum că va pleca în Mexic pentru noul sezon din America Express, vedeta și-a anunțat fanii și pe cei care o urmăresc ca un bun prieten de-al ei va avea grijă de contul ei de instagram.

„Dragilor, mai am inca putin si ma voi imbarca spre Mexic in America Express. Contul meu de instagram va fi preluat de bunul meu prieten Alex @alexandrubrk, si el va posta in urmatoarele saptamani.

Sa imi tineti pumnii mie si @andreeaantonescu. Speram sa rezistam cat mai mult, sa va amuzam si sa revenim cu vesti bune.

Va iubesc mult si multumesc tuturor pentru mesajele trimise si pentru cele pe care le veti trimite (le voi citi la intoarcere)”, a postat Andreea Bălan pe Facebook.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, una dintre echipele de la Asia Express

Cântărețele din trupa Andre se află pe lista concurenților noului sezon Asia Express din America.

Tatăl Andreei Bălan este de părere că cele două au șanse mari să câștige, deoarece se cunosc din adolescență și sunt rezistente la stres, nu au nevoie de somn și nici nu fac mofturi la mâncare.

„Au muncit de mici, se cunosc foarte bine. Ar fi concurente foarte bune, ar putea fi echipa câștigătoare. Sunt prietene, se înțeleg din priviri, ca pe scenă, sunt foarte rezistente la stres.

Au fost în multe turnee, ajungeau mereu la timp, erau pregătite la orice oră, se trezeau repede din somn, rezistă la intemperii, dar și la foame. Nu sunt mofturoase, nu mănâncă mult, pot locui și în condiții modeste. Mi-ar plăcea să concureze”, a declarat Săndel Bălan, pentru ego.ro.

Putem spune că Andreea Antonescu a fost deja cunoștință cu competiții similare, poate chiar mai dificile. Ea a demonstrat că acceptă orice provocare și că nu se teme să-și depășească limitele, lucru pe care l-a demonstrat în emisiunile Survivor și Ferma: Orășeni vs Săteni.