Ce a făcut Andra după ce s-a anunțat câștigătorul Românii au Talent. Gestul ei i-a emoționat pe toți de pe scenă

Ce a făcut Andra după ce s-a anunțat câștigătorul Românii au Talent. Gestul ei i-a emoționat pe toți de pe scenă
Ce a făcut Andra după ce a auzit câștigătorul de la Românii au talent?

Românii au talent s-a terminat! Cei patru jurați și cunoscuții prezentatori au rămas uimiți și de această dată de talentele care au venit pe marea scenă. Celebra cântăreață nu și-a mai putut ține în frâu emoțiile, iar colegii săi de la masă s-au ridicat în picioare la scurt timp după anunțul uriaș și mult așteptat. Iată care a fost reacția iubitei soliste după ce a luat la cunoștință vestea!

Românii au talent 2022: cum a reacționat Andra când a auzit numele câștigătorului

Sezonul cu numărul 12 s-a terminat, iar românii au stat cu sufletul la gură pentru a vedea cine va câștiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Dragoș Bucur și Mihai Bobonete s-au alăturat și ei juriului.

Pentru ei este primul sezon, lucru de care s-au bucurat enorm fanii show-ului. Comediantul a fost clar sarea și piperul din anul acesta.

Comediantul a mărturisit că s-a simțit ca acasă și le-a mulțumit Andrei și lui Andi pentru primirea călduroasă în echipă. Participanții din ediția din 2022 i-au surprins cu talentul lor.

În finală au intrat: X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Niamțu, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

Ce  a făcut vedeta?

Dintre toți acești participanți valoroși doar unul a reușit să câștige simpatia unui număr impresionant de români care l-au votat intens după start vot.

Mai exact, este vorba despre Darius Mabda. Băiețelul care a luat Golden Buzz de la artistul din ,,Las Fierbinți” a mers cu câștigul în linie dreaptă și a plecat acasă cu premiul de Originalitate de 10.000 de euro, dar și cu marele premiu de 120.000 de euro.

Andra a urcat rapid pe scenă alături de colegii săi, i-a îmbrățișat pe concurenții care au ratat șansa anul acesta, ulterior l-a pupat și l-a ținut puternic de mână pe Darius.