Ce a făcut Adela, polițista din Strehaia care s-a împușcat, în urmă cu câteva luni. Ce tragedie!

Ce a făcut Adela, polițista din Strehaia care s-a împușcat, în urmă cu câteva luni. Ce tragedie!
Polițista care s-a sinucis în baia gării din Strehaia s-a căsătorit cu câteva luni în urmă

Polițista care s-a sinucis, folosind pistolul din dotare, în gara băii din Strehaia, era căsătorită de doar câteva luni. Tânăra de 25 de ani era agent de poliție, ajutor de șef de post la Poliția Transporturi Strehaia.

Tânăra s-a căsătorit recent

Adela era căsătorită din luna septembrie a anului trecut, atunci când și-a oficializat relația cu iubitul ei, care era tot agent de poliție. Tânăra și-a pus capăt zilelor folosind pistolul din dotare în baia gării din Strehaia. Deocamdată nu se știe motivul exact pentru care a recurs la acest gest, însă, potrivit unor surse, tânăra ar fi avut certuri în familie.

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia”, se arată într-o informare a IPJ Mehedinți.

Tânăra agentă a intrat în serviciu la ora 8 dimineața. A absolvit cursurile Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina. Ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. Polițiștii din Mehedinți au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care Adela a decis să recurgă la un asemenea gest.

Un polițist din Bacău a murit, după ce s-a împușcat cu arma personală

Agentul era cercetat într-un dosar pentru luare de mită și alte infracțiuni, după ce a cerut bani de la mai mulți șoferi, inclusiv investigatorilor sub acoperire. Cea care a sunat la 112 a fost soția bărbatului. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului.

 „Astăzi, în jurul orei 17.00, IPJ Bacău a fost sesizat prin 112, de către o femeie de 46 de ani, din Dărmănești, despre faptul că, soțul său ar fi încercat să se sinucidă cu arma de autoapărare pentru care este deținător legal. La fața locului s-a deplasat un echipaj Smurd care a efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a fost declarat decedat.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că, bărbatul în cauză era polițist la Formațiunea Rutieră din cadrul Poliției orașului Dărmănești, din anul 2011. La momentul utilizării armei asupra sa, acesta se afla singur la domiciliu.

La data de 18 noiembrie a.c, bărbatul a fost suspendat din funcție ca urmare a arestării preventive pentru fapte de corupție, iar din data de 17 decembrie a.c, se afla sub măsura arestului la domiciliu. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate întreaga situație de fapt”, spune IPJ Bacău.

Fiind cercetat penal, polițistul își pierduse dreptul de a purta armă. Avea termen de 30 de zile să-și prea și arma personală, cu care s-a sinucis. Bărbatul era căsătorită și avea o fată de 24 de ani.