Ce a divulgat un invitat la nunta Simonei Halep despre Toni Iuruc. Are legătură cu primele două nunți ale afaceristului

Ce a divulgat un invitat la nunta Simonei Halep despre Toni Iuruc. Are legătură cu primele două nunți ale afaceristului
Unul din invitații de la nunta Simonei Halep vine cu un detaliu inedit

Un invitat la nunta anului a divulgat un mic detaliu. Acesta a rupt tăcerea în privința marelui eveniment. Are legătură cu primele două nunți ale afaceristului. Ce a dezvăluit?

Unul din invitații de la cununia Simonei Halep a rupt tăcerea: detaliu inedit

Unul dintre invitații care vor participa la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc a dezvăluit câteva detalii despre eveniment. Azi, 15 septembrie, este una din cele mai importante zile din viața campioanei noastre. Chiar în acest timp jucătoare de tenis și bărbatul care i-a furat inima își unesc destinele.

La cununie au fost invitate aproximativ 300 de persoane, iar unul dintre nuntași aduce în prim-plan un amănunt aparte. Printre cei apropiați și desigur rudele apar și nume mari precum: Andi Moisescu, Ilie Năstase sau Klaus Iohannis, după cum s-a zvonit.

„Întotdeuna am avut emoţii”

Emanoil Savin, fost primar al Buşteniului a mărturisit care este relația dintre el și familia sportivei și a povestit câteva despre eveniment. Fostul oficial are mari emoții tocmai pentru că Simo este o persoană importantă pentru el. De asemenea, a mărturisit și care sunt lucrurile preferate de viitoarea mireasă.

”(Aveti emoţii pentru evenimentul organizat de Simona Halep?) Atunci când participi la un eveniment al Simonei Halep… întotdeuna am avut emoţii, inclusiv la Wimbledon, la ultimul Grand Slam pe care l-a câştigat. Am fost prezent acolo.Bineinţeles că, fiind prieten de familie cu familia Halep, suntem invitaţi, pe 15 septembrie, la un club din Constanţa.

Vrem să-i urăm casă de piatră din tot sufletul. Bineînţeles că va fi o petrecere pe cinste şi o să ne întâlnim cu foarte multe personalităţi din lumea sportului şi din lumea mondena.

(Ce preferinţe are Simona când vine la dumneavoastră acasă?) Vrea să mănânce totul numai tradiţional: produse de vânat, brânzeturi de casă, plăcinte ”Poale-n brâu”, curcan cu varză, tot ceea ce gătim noi pentru ea ştie cu siguranţă că sunt foarte bune şi că sunt bio. Acesta este un vis mai vechi de-al ei. Vrea să se căsătorească. Îşi doreşte foarte mult un copil.

Îl cunosc pe soţul ei foarte bine şi sunt sigur că se va linişti, şi îi dorim să ajungă cât mai repede în top 10 sau în top 3 (n.r. în clasamentul WTA). Simona rămâne Simona Halep.”
Emanoil Savin, fost primar al Buşteniului (Sursa: telekomsport.ro)

Tatăl sportivei clarifică totul: „Nu, toate sunt minciuni!”

Unele surse au arătat că Simo a venit cu câteva cereri în rândul invitaților: nu au voie cu telefoane mobile sau aparatură de filmat şi nu au voie să vină cu cadouri sau daruri în bani.

Această serie de restricții a fost comentată aspru de tatăl acesteia. Stere Halep a susținut că nu este nimic adevărat și că nunta va avea loc în termeni normal, așa cum ar face orice om.

„Este super frumos, emoții normale ca la fiecare. Cununia civilă va avea loc la ora 16:00. Nu știu exact câți suntem, vor fi și nașii, normal. Cine face fără nași? Le doresc multă sănătate că, în rest, au de toate. Nu este adevărat că Simona a impus ca invitaţii să nu aibă telefoane mobile la petrecere.

Cine vă dă informații d-astea? (n.r. legat de interdicția telefoanelor mobile) Nu, toate sunt minciuni! Noi suntem foarte transparenți, normali, ca toți oamenii de pe suprafața pământului și atâta tot. Nu trebuie să facem altceva, nu avem nimic de ascuns.”, a precizat Stere Halep pentru presa locală.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI