Ce a divulgat Adela Popescu despre Cătălin Măruță, în direct la Pro TV: „Serios acum”

Ce a divulgat Adela Popescu despre Cătălin Măruță, în direct la Pro TV: „Serios acum”
Ce a dezvăluit Adela Popescu despre Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a fost nevoit să își prezinte emisiunea din platoul show-ului moderat de Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu. Prezentatoarea de televiziune a ținut să menționeze acest lucru, dar fanii au fost surprinși în momentul în care aceasta a discutat despre colegul său de la Pro TV.

Ce a spus Adela Popescu despre Cătălin Măruță

Schimbare la Pro TV! Telespectatorii au fost uluiți ieri, 2 decembrie, când au observat că invitații lui Cătălin Măruță au venit într-un alt platou. Prezentatorul de televiziune și-a moderat emisiunea înconjurat de decorul de la Vorbește lumea, iar Adela Popescu a ținut să menționeze acest aspect.

Ba chiar, vedeta de televiziune a mărturisit că în platoul de la Vorbește lumea încă se simte parfumul pe care îl folosește Cătălin Măruță. Între timp, colegul său, Shurubel, a făcut o glumă și i-a transmis colegului său de la Pro TV să fie mai ordonat în momentul în care vine ‘în vizită’.

„Shurubel: Și ieri a fost Măruță la noi.

Adela Popescu: Tu mă crezi că îi simt mirosul? Miroase a Măruță, crede-mă.

Shurubel: Măruță, dacă mai vii aici la noi, măcar lăsați scaunele la loc, nu mai vărsați pe canapea lichide. Serios acum. Am curățat, dar na.”, au spus cei doi la Vorbește lumea.

Cum s-au împrietenit Shurubel și Cătălin Măruță. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Shurubel și Bogdan Ciudoiu au venit în ajutorul Adelei Popescu pentru a modera emisiunea de la Pro TV în momentul în care Cove a anunțat că renunță la colaborarea cu Vorbește lumea. Cei doi s-au acomodat imediat și i-au făcut pe telespectatori să îi aprecieze pentru momentele amuzante și replicile spumoase.

Totuși, cei doi au avut parte și de întâlniri cu alte vedete de la Pro TV. În special, Shurubel s-a împrietenit într-un mod extrem de bizar cu prezentatorul show-ului ‘La Măruță’. Bogdan Ciudoiu i-a dat de gol pe aceștia, spre deliciul telespectatorilor care îi apreciază.

Situație bizară: ‘Era să dea cu mașina peste el’

Mai exact, Bogdan Ciudoiu a mărturisit că un accident a fost pe cale să se producă în curtea redacției de la Pro TV. Într-un moment de neatenție, Shurubel era să fie lovit cu mașina chiar de Cătălin Măruță! Totuși, totul s-a terminat cu bine, mai ales pentru că aceștia s-au împrietenit după momentul bizar.

„Știi cum s-a împrietenit Shrubel cu Măruță? S-a întâmplat acum o săptămână, eram în curtea redacției. Era să dea cu mașina peste el.”, dezvăluia Bogdan Ciudoiu în trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI