Ce a descoperit un medic din Timișoara la plămânii celor vaccinați: ”Am observat o diferență însemnată”

Ce a descoperit un medic din Timișoara la plămânii celor vaccinați: ”Am observat o diferență însemnată”
Ce descoperire a fost făcută de un medic din Timișoara

Mulți își pun diferite întrebări cu privire la impactul pe care îl are virusul Covid-19 asupra corpului. Un medic din Timișoara a analizat plămânii persoanelor care au ales să se imunizeze cu serul anti-Covid-19 și a explicat ce diferențe există între oamenii vaccinați și nevaccinați.

Dezvăluiri noi făcute de un medic. Ce trebuie să știe toți românii

Diana Manolescu, directorul medical din cadrul Spitalului de Boli Infecţioase ‘Victor Babeş’ din Timişoara a transmis că există o diferență însemnată atunci când vine vorba despre plămânii persoanelor vaccinate dacă se face o comparație cu oamenii care nu s-au imunizat cu serul anti-Covid-19.

Medicul a mărturisit că persoanele vaccinate care s-au infectat cu virusul nemilos nu au fost afectate pulmonar, însă acest lucru nu se poate spune și despre personaele nevaccinate. Diana Manolescu a explicat ce pot să pățească oamenii care se infectează cu Covid-19.

„Am observat o diferenţă însemnată, din punct de vedere imagistic, între plămânii unui pacient vaccinat împotriva SARS-CoV-2 şi cei ai unui pacient nevaccinat.

La peste 95 la sută dintre persoanele vaccinate, care fac totuşi o infecţie COVID-19, nu există o afectare pulmonară, în timp ce, în cazul bolnavilor nevaccinați, începe de la 30-40 la sută şi poate creşte, într-un interval extrem de scurt, uneori chiar şi de câteva ore, până la 70-80, şi chiar 85 la sută.”, a declarat medicul Diana Manolescu, potrivit știrileprotv.ro.

„Singura soluție este vaccinarea”

De asemenea, Diana Manolescu a transmis un avertisement sumbru. Medicul a explicat că unele leziuni pulmonare pot să afecteze grav pacientul, ba chiar să ducă la deces. Directorul medical a punctat că singura soluție de a scăpa de astfel de probleme dureroase este vaccinarea.

„Nu de puţine ori, din păcate, aceste leziuni pulmonare devin incompatibile cu viaţa. Singură soluţie este vaccinarea.”, a adăugat Diana Manolescu.

Ce transmit medicii

De asemenea, șeful personalului de la Deer Valley Medical Center, medicul Sam Durrani, a declarat că scanările tomografice ale unei persoane nevaccinate arată că plămânii sunt congestionați pentru că fluxul de oxigen în corp a fost limitat.

„Dacă aveți un pacient vaccinat care vine la urgență cu o infecție virulentă, care poate are o oarecare dificultăți de respirație și facem o scanare CT, nu sunt nici pe departe la fel de rău ca pacienții nevaccinati.

Chiar și la infecțiile noi care ajung să facă pneumonie, scanările tomografice nu au fost la fel de rele ca cele ale pacienților nevaccinați.”, a declarat Dr. Sam Durrani, potrivit publicației Mirror.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI