Ce a descoperit o stewardesă în WC-ul unui avion. A început să plângă, instant

Ce a descoperit o stewardesă în WC-ul unui avion. A început să plângă, instant
Descoperirea unei stewardese în toaleta avionului. Tensiuni și momente de umilință pentru pasageri

Pasagerii unui avon care a oprit în aeroportul din Dohna au rămas înmărmuriți. Tensiunile de pe aeronavă au început după descoperirea uneia dintre stewardese, între Australia și Qautar. Ce s-a întâmplat ulterior a fost șocant.

Descoperirea unei stewardese în toaleta avionului. Tensiuni și momente de umilință pentru pasageri

Un bebeluș născut prematur a fost abandonat în toaleta unui avion. Tensiunile și momentele de umilință maximă au apărut ulterior. Guvernul australian a cerut explicații autorităților din Quatar pentru decizia controversată pe care a luat-o. 13 femei australience au fost dezbrăcate cu forța și controlate minuțios pe aeroportul din Doha în urma celor descoperite. Aceștia le-au ordonat celor 13 pasagere să nu ia zborul către Sydney și să urce într-o ambulanță de pe aeroport.

Umilințe pentru 13 femei din Australia: dezbracate pe aeroportul din Doha
Umilințe pentru 13 femei din Australia: dezbracate pe aeroportul din Doha după descoperirea unui bebeluș născut prematur abandonat în baia avionului

Femeile au mărturisit că examinarea a fost una umilitoare, ulterior au depus plângere după ce s-au întors în Australia, după ce li s-au încălcat drepturile. Departamentul de Afaceri Externe australian colaborează la momentul actual cu guvernul din Quatar pentru a rezolva problema. Totul s-a petrecut în cursul lunii trecute.

„Am înregistrat oficial plângerea privind incidentul din Qatar şi am fost asiguraţi că vom primi informaţii detaliate şi transparente curând”, au precizat reprezentanţii Departamentului de Afaceri Externe australian.

Mărturiile pasagerelor

Acestea și-au descris frica în timp ce erau trase de pe un zbor pe altul, urcate în ambulanță și supuse unei examinări invazive. Marise Payne, ministrul Afacerirol Externe, a descris cele auzite ca fiind „extrem de deranjante și ofensatoare”. ABC a vorbit cu două femei care erau pasagere pe zborul908 al Quatar Airways către Sydney.

„Nimeni nu vorbea engleza sau nu ne-a spus ce se întâmplă. A fost terifiant. Am fost 13 și am fost obligați să plecăm cu toții. O mamă de lângă mine își lăsase copiii care dormeau în avion. Era o femeie în vârstă care avea probleme cu vederea și a trebuit să plece și ea. Sunt destul de sigur că a fost căutată”
Una dintre femeile aflate la bord

„Nu au explicat niciodată nimic. Mi-a spus să-mi trag pantalonii în jos și că trebuie să-mi examinez vaginu. Am spus„ nu fac asta ”și ea nu mi-a explicat nimic. Ea a continuat să spună „trebuie să o vedem, trebuie să o vedem”. Eram panicată. Toată lumea devenise albă și tremura. Am fost foarte speriată în acel moment, nu știam care sunt posibilitățile”
Altă pasageră

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI