Ce a descoperit bunicul Luizei Melencu despre Alexandru Cumpănașu: ”Un corupt, un mizerabil, un om murdar”

Bunicul Luizei Melencu, noi acuzații către Alexandru Cumpănașu în noul termen al procesului crimelor de la Caracal

Luni, instanța a respins definitiv cererea lui Gheorghe Dincă de strămutare a dosarului Caracal la Tribunalul din Slatina ca fiind neîntemeiată. În prezent, se continuă audierea martorilor. Unul dintre ei, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a fost citat în această postură în procesul crimelor de la Caracal. Prezența bărbatului l-a indignat pe bunicul Luizei Melencu, prima victimă a mecanicului auto, care a considerat că autoritățile tratează discriminatoriu familia sa.

Bunicul Luizei Melencu, revoltat la proces. Acuzele aduse lui Alexandru Cumpănașu

Un nou termen în procesul crimelor de la Caracal are loc miercuri, 3 martie, după ce inculpatul a cerut strămutarea dosarului de la Tribunalul Olt la cel din Slatina. Solicitarea a fost respinsă. Printre martorii citați la acest termen se numără și Alexandru Cumpănașu. Prezența sa la proces a iscat o reacție de revoltă din partea bunicului primei victime a lui Dincă. Stelian Iordache a declarat că familia sa este tratată discriminatoriu, după ce părțile din proces și martorii au trecut prin filtrul de la intrare, pentru accesul în sală, însă lui nu i-a fost permisă intrarea.

„Se face accesul în sală pe ochi frumoşi, înţelegeţi? Noi avem tot interesul să aflăm ce s-a întâmplat cu nepoata noastră, pe când aici văd că a venit ca martor fostul candidat Cumpănaşu. Noi n-avem pregătire, noi nu facem parte din sistem, noi am venit aici cu alte gânduri şi alte dorinţe, să aflăm ce s-a întâmplat cu Luiza. Nu vedeţi că se face în continuare discriminare? Noi suntem familia Iordache, iar el e domnu’… Să aşteptăm să vedem ce hotărăşte grefiera. Grefiera, nu judecătoarea, hotărăşte”, a declarat bunicul Luizei.

„Dumneavoastră, dacă aţi fi în locul nostru… Ăsta e începutul, să vedem ce va spune în sală, să vedem ce afirmaţii va face în sală. Asta ne interesează pe noi şi după aia o să vedeţi circ afară, când vom ieşi, pentru că el tot timpul a venit cu aberaţii şi minciuni, în realitate absolut nimic cu date concrete despre cazul Cracal. El a avut un singur scop şi un singur interes, să-şi facă publicitate la toate posturile de televiziune şi să candideze pentru funcţia de preşedinte. Un corupt, un mizerabil, un om murdar”, a completat acesta.

Declarațiile lui Cumpănașu

„Este pentru prima dată când sunt cu acest nenorocit (n. red. – faţă în faţă). Eu sunt pregătit să spun adevărul şi să ajut, dar nu poţi să fii pregătit să dai ochii cu un asemenea individ. Aş avea multe să-i adresez, dar din păcate, din păcate, nu cred că mi se va permite, având doar statutul de martor. Aş avea multe să-i spun şi nu numai, dar… Sper să nu scape nepedepsit pentru toate faptele pe care le-a comis. Eu voi spune ce ştiu, aşa cum am făcut şi la Parchet, mai departe ţine de instanţă, însă vin cu speranţe, totuşi”, a declarat bărbatul la intrarea în sediul Tribunalului Olt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI