Ce a cerut Ilie Năstase înapoi de la Ioana. Câte lucruri susține că i-ar fi dat, de fapt

Ce a cerut Ilie Năstase înapoi de la Ioana. Câte lucruri susține că i-ar fi dat, de fapt
Bilanțul căsătoriei. Ilie Năstase i-a cerut Ioanei cadourile înapoi: câte lucruri susține că i-a dat

Nu a mai fost cale de împăcare între Ilie Năstase și Ioana Simion. Femeia a depus ieri actele de divorț. Cei doi se vor separa la tribunal, din dorința fostului tenismen, care nu a fost de acord cu desființarea căsătoriei la notar, calea amiabilă. În timp ce așteaptă actele pentru a le semna, rănit, sportivul i-a declarat război soției. I-a cerut cadourile înapoi: Bentley, genți, pantofi și un teren.

Ilie Năstase i-a cerut Ioanei toate cadourile înapoi

Ilie Năstase și-a ascuțit colții în cazul celui de-al cincilea divorț și îi cere înapoi Ioanei toate darurile oferite în timpul căsătoriei. Împărțirea averii este mult spus, căci în cei doi ani de mariaj nici Ioana, nici Ilie nu au construit nimic împreună și nu au avut vreun aport financiar unul față de celălalt, dar partenerul ei mai mare cu 30 de ani își vrea cadourile înapoi, probabil pentru că acestea nu sunt deloc de neglijat.

Anul trecut, cu ocazia aniversării, fostul tenismen i-a luat în dar soției un Bentley de 250.000 de euro, care a fost cumpărat cu o parte din banii obținuți din vânzarea vilei din Primăverii. Pe lista bunurilor cerute se mai adaugă alte cheltuieli, sume de bani, dar și alte cadouri scumpe precum pantofi, genți de firmă, un apartament în Mamaia și un teren.

E singura nevastă de la care a cerut returul 

Ioana este singura soție de la care Ilie Năstase are pretenții la partaj, în cazul celorlalte despărțiri fiind mai pașnic și lăsându-le femeilor averi considerabile.

„Nu se ştie ce vrea domnul Năstase înapoi. Sunt câteva achiziţii importante de care vom afla clar atunci când va scrie el negru pe alb, către judecătorie. Deocamdată comunicarea dintre ei este foarte tensionată”, au declarat pentru Click surse din preajma cuplului Năstase.

„După momentul acela violent, în care a fost nevoită să cheme poliţia, Ioana nu l-a părăsit aşa cum era normal. I-a lăsat două luni la dispoziţie să îşi schimbe comportamentul. S-a gândit că poate îşi revine şi el, însă nu s-a întâmplat nimic. Săptămâna trecută au avut o discuţie tranşantă, ea i-a spus clar că îşi doreşte să divorţeze pentru că nu mai poate continua în acelaşi mod, însă el a spus că nu se va întâmpla asta. Motiv pentru care, în loc de notar, totul s-a mutat la tribunal”, au mai spus acestea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI