Ce a apărut pe cer de Revelion, în Anglia. Britanicii cred că sunt semnele Apocalipsei
Când toată lumea îşi punea, în noaptea dintre ani, dorinţa ca noul an să fie unul mai bun ca 2020, britanicii au rămas fără cuvinte când au văzut ce a apărut pe cer de Revelion, în Anglia. Aceştia cred că sunt semnele Apocalipsei.
Ce a apărut în seara de Anul Nou pe cer
Anul 2020 a fost unul “acaparat” în totalitate de pandemia de coronavirus, motiv pentru care, în noaptea dintre ani, toţi au sperat ca 2021 să fie unul în care să revenim la normalitate. Din păcate, totul s-a năruit când britanicii au văzut ce a apărut pe cer de Revelion, în Anglia: nişte lumini ciudate, de culoare portocalie. Acum, aceştia cred că sunt, de fapt, semnele Apocalipsei.
Localnicii au reuşit să surprindă cerul în fotografii realizate cu telefonul mobil, imediat după miezul nopţii, şi le-au postat pe reţelele de socializare. Aşa cum era de aşteptat, au apărut rapid tot felul de teorii ale conspiraţiei: fie sunt extratereştri, fie meteoriţi care anunţă sfârşitul lumii.
“Au apărut aceste lumini pe cer. Au putut fi văzute doar câteva secunde”. “Imaginile astea par să anunţe Apocalipsa. Sigur se întâmplă ceva ciudat cu Planeta”. “Totul a fost foarte ciudat. Luminile se mişcau foarte repede, apoi au dispărut dintr-o dată”, sunt doar câteva comentarii lăsate de internauţi, conform celor de la Ladbible.com.
După ce au văzut fotografiile, multe persoane au explicat petele de pe cer ca fiind Staţia Internaţională Spaţială sau chiar Starlink, constelaţia de sateliţi construită de Elon Musk pentru a oferi acces la internet prin satelit.
În 2019, pe cer, au apărut lumini asemănătoare
În decembrie 2019, o serie de lumini ciudate au luminat cerul orașului britanic Torqay. Acestea seamănă foarte mult cu cele apărute în noaptea de Revelion din 2021. Atunci, 20 de globuri luminoase au fost numărate de englezi, care au speculat că ar fi fost vorba despre OZN-uri.
“Am numărat 20 în total. Ultimele patru au apărut simultan, după ce primele au apărut pe rând”, a scris o persoană pe Twitter.
Explicaţia dată de Garda de Coastă a fost una mai simplă decât s-ar fi crezut: a fost vorba doar despre nişte semnale luminoase folosite timpul unor exerciții de antrenament ale noilor recruți.