18 sept. 2020 | 19:05

Ce a apărut la mormântul lui Tavy Puștiu, manelistul care a murit când făcea live pe facebook

Monden
Ce a apărut la mormântul lui Tavy Puștiu, manelistul care a murit când făcea live pe facebook
Ce a apărut la mormântul lui Tavy Puștiu, manelistul care a murit când făcea live pe facebook

În urmă cu o lună Tavy Puștiu deceda într-un accidentde mașină petrecut la Ploiești. Tavy Puștiu transmitea live pe Facebook momentul în care se afla cu soția în mașină. Tragedia a fost surprinsă  în direct.

Ce a apărut la mormântul lui Tavy Puștiu

La o lună de la tragedie, o parte din prietenii acestuia au mers la mormântul tânărului și nu mică le-a fost surprinderea. Rudele și apropiații acestuia i-au amenajat locul de veci. Conform acestora este situat  într-un cimitir de lângă Ploiești. Printre cei care au vizitat mormântul acestuia s-a numărat și o prietenă care a decis să publice poze de la fața locului.

La prima vedere, deși se presupunea că ar fi avut bani, mormântul tânărului este unul modest. Conform pozelor, mormântul este realizat într-un mod destul de sărăcăcios. Din poze se pot vedea câteva borduri și o zonă cu pietriș alb. De altfel mormântul pare mult mai mic și nu este în aceeași linie cu celelalte morminte aflate în jur.

Manelistu a murit când făcea live pe facebook

Tavy Puștiu, în vârstă de 29 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un accident teribil. A murit fiind lovit în plin de un tren. La volan, conform informațiilor se afla iubita acestuia, Monica, care nu s-ar fi asigurat la momentul trecerii peste calea ferată. Anchetatorii spun că tânărul nu avea cum să mai scape, în urma impactului, iubita acestuia fiind în stare gravă și ea, la spital.

Totul s-a întâmplat, spune ancheta, din cauza șoferiței care nu s-a asigurat la pasajul de trecere al căii ferate. Momentul dramatic a fost surprins de telefonul tânărului manelist, impactul fiind devastator. Tavy Puștiu a fost găsit decedat la locul accidentului, iar iubita, în stare gravă, a fost dusă la spital. la un moment dat au existat zvonuri că ar fi decedat și aceasta în urma rănilor, dar nu este așa.

Ce a apărut la mormântul lui Tavy Puștiu, manelistul care a murit când făcea live pe facebook

Tavy Puștiu și Monica

Tânăra a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești cu fracturi multiple, politraumatisme, plămân drept perforat, coaste rupte și ruptură de claviculă, în urma teribilului accident din care a scăpat cu viață ca prin minune. Cum spuneam, au apărut zvonuri că și tânăra ar fi decedat, dar informația a fost infirmată de o apropiată a tinerei.

„Mă oameni buni am văzut că multă lume spune ca a murit și Monica, nevasta lu Tavy. Nu a murit rugați-vă pentru ea să o vindece Dzeu vă rog din suflet, rugați-vă pt ea. Să vă asculte Dzeu rugăciunea să pună Dzeu mâna pe ea și să-i dea vindecare”, este mesajul postat de o apropiata a lui Tavy Puști.