10 apr. 2020 | 08:30

Ce a ajuns să facă Dana Marijuana pentru bani. Ipostază umilitoare

Știri generale
Ce a ajuns să facă Dana Marijuana pentru bani. Ipostază umilitoare
Ce face, mai nou, Dana Marijuana pentru bani

Despre hip hop-ul și rap-ul românesc nu s-a scris foarte mult, astfel că delatii din spatele scenei acestui gen au rămas necunoscute. La sfârșitul anilor 90′ apărea și la noi prima cântăreață de rap, Dana Marijuana, care, alături de de formația La Familia, avea să înregistreze hit-ul „Tupeu de borfaș“, de pe albumul „Nicăieri nu-i ca acasă“, care a fost considerat, de atunci și până astăzi, cel mai bine vândut album al „muzicii de stradă“. Dar, cum culisele vieții unui artist sunt pline cu de toate, și deoarece nu poate trăi doar din pasiunea cântatului, iată ce a ajuns sa facă femeia pentru bani.

Ce face acum Dana Marijuana pentru bani

Succesul uneia dintre cele mai iubite voci de gangsta rap din România de la începutul anilor 2000 a apus, iar cea la care celebritățile se înghesuiau cândva să ajungă, își duce astăzi traiul de pe o zi pe alta. Ce i-au mai rămas sunt amintirile frumoase pe care le are legate de muzică. Deoarece nu ascunde faptul că și-ar să să revină în domeniul hip-hop, Dana Marijuana a acceptat să apară în piesa unei artiste mult mai puțin cunoscute.

Dar, culmea ironiei este că nu a fost solicitată să cânte, ci mai degrabă să apară în clip în compania cântăreței Chica Con Canna. Piesa a fost lansată la începutul lunii acesteia și nu a cunoscut prea mare succes, având doar 5.000 de vizualizări.

Ipostază umilitoare

Videoclipul, făcut cu un buget minim, a fost filmat în Centrul Vechi al Capitalei, probabil chiar în zile în care în țara noastră era deja declarată stare de urgență. Dana Marijuana apare în clip dar nu cântă niciun vers, întărind mai mult gesturile artistei Chica Con Canna. Stând pe scările Pasajului Latin, fosta vedetă a „muzicii de stradă“, face foarte multe mișcări specifice genului hip-hop.

„Poveste de cartier“, cartea biografică a Danei Marijuana

„Poveste de cartier“, cartea biografică a Danei Marijuana

Ultima apariție publică a acesteia a fost în anul 2018, când își lansa cartea biografică „Poveste de cartier“. Scandalurile, trădările, depresiile, internările, dar și visurile și speranțele, sunt toate adunate în paginile cărții.

Deoarece între timp a devenit mamă, Dana Marijuana a fost nevoită să se îndeletnicească cu ceva pentru a-și crește fetele, iar, în prezent, aceasta și-a făcut propria afacere, un bar în București, alături de un magazin de antichități.

„Am început să mă joc pe pânză, să proiectez modele, personaje ce transmit energie multă. Au trecut anii și mă bucur că lucrările mele și-au găsit loc în multe case ale unor oameni cărora pânzele mele transmit forță, tărie“, declara cu mai multă vreme în urmă Dana Marijuana.

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro