Cazul Caracal. Mărturisirea lui Gheorghe Dincă, tinută secret de procurori. Ce a făcut cu un cadavru: ”E cea mai credibilă!”

O nouă controversă în cazul Caracal! Avocatul familiei Luizei Melencu a aruncat bomba. Acesta a dezvăluit că există o mărturie școantă pe care procurorii au ținut-o ascunși până acum. Ce a făcut criminalul cu un cadavru?

Cazul Caracal se adâncește. Ce a făcut inculpatul cu un cadavru?

Avocatul familiei Melencu a făcut dezvăluiri șocante despre cazul care continuă să surprindă o țată întreagă. Lunile trec, iar dispariția celor două fete din Caracal nu doar că nu se deslușește, dar se adâncește din ce în ce mai tare cu fiecare informație. Tonel Pop a dezvăluit, la România TV, că singura declarație coerentă a lui Gheorghe Dincă este cea în care a povestit cum a aruncat un cadavru în Dunăre. Avocatul a mai spus apoi că DIICOT a cerut o altă poveste de la inculpat, pentru că nu s-a găsit niciun cadavru. Ramificațiile care tot apar dau peste cap ancheta și oamenii legii care par depășiți de firul poveștii și de eveniment în sine.

„Singura declarație a lui Dincă care are logică, coerență este cea în care poveșteste cum a luat cadavrul,cum l-a dus auncat în apă și cum s-a scufundat. Când dosarul o sa fie public o să vă amintiți ce am zis eu. Coeența, absolut tot. Ca un film. Cum se scufunda, cu ce parte. Nu vreau să dau chiar amănunte, dar e credibilă 100%. Nu avea de unde să știe el detaliile alea dacă nu făcea așa în ce condiții”
Tonel Pop (Sursa: româniatv.net)

Cazul Caracal se adâncește mai tare. Ce a făcut inculpatul cu un cadavru?
Cazul Caracal se adâncește mai tare. Ce a făcut inculpatul cu un cadavru?

„Omul nu mai suportă gălăgia”

Dincă se plânge că mâncarea primită în închisoare este mult prea acră pentru gusturile lui. Acesta nu a stat cu mâinile în sân, așa că a făcut imediat o plângere.

„A cerut să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție, întrucât consideră că mâncarea ce i se servește în celulă e prea acră. Această plângere a fost făcută pentru a se arunca vina şi pentru a fi protejat. Omul nu mai suportă gălăgia, spune că îl stresează tot ce aude dincolo de „cămăruța-salon” pe care o are la Jilava”
Tonel Pop, avocatul familiei Melecu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI