Cazul Caracal: INML a trimis la DIICOT raportul cu privire la oasele din pădure. Cine este victima

Autor: Claudiu Surmei - 10:42, 17 aug. 2019
Raportul INML, trimis la DIICOT. Victima din pădurea de lângă Caracal nu poate fi identificată

Misterul în cazul crimelor din Caracal se adâncește tot mai mult. Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) a trimis la DIICOT raportul cu privire la oasele găsite în pădure. Procurorii au emis ulterior un comunicat în care au precizat că în urma analizelor nu s-a putut evidenția niciun profil ADN, ceea ce înseamnă că victima nu poate fi identificată.

Raportul INML, trimis la DIICOT. Victima din pădurea de lângă Caracal nu poate fi identificată

Ministerul Sănătății a anunțat, vineri seara, că INML a finalizat raportul cu privire la osemintele găsite în pădurea de lângă Caracal. DIICOT a primit rezultatele și a anunțat că victima nu poate fi identificată, întrucât nu a fost evidențiat niciun profil ADN.

„Au fost expertizate de către Institutul Național de Medicină Legală o parte dintre probele ridicate cu ocazia cercetării la faţa locului efectuată la zona de lizieră de pădure, respectiv fragmente ososase de natură umană. Având în vedere starea de calcinare excesivă a acestora, ca urmare a acţiunii factorilor fizico – chimici la care a fost supus materialul biologic osos, nu s-a putut identifica niciun profil ADN.

Precizăm că, prin adresa emisă astăzi, procurorii DIICOT-Structura Centrală au reiterat Institutului Național de Medicină Legală ”Mina Minovici”, dispoziţia de efectuare în continuare, în regim de urgenţă, a expertizei genetice judiciare asupra întregului material probator, inclusiv asupra dinților și a altor mijloace materiale de probă găsite cu ocazia cercetării la fața locului.

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism va continua să informeze opinia publică, cu celeritate, de îndată ce vom primi noi informaţii de la  Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici”, se arată în comunicat.

Miercuri, 14 august 2019, DIICOT a informat că oasele găsită în pădurea de lângă Caracal nu sunt ale Alexandrei Măceșanu, ci provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI