Cazul Caracal, în punctul cel mai complicat al anchetei. Dincă a ieșit din arest spre locul crimelor

Cazul Caracal, în punctul cel mai complicat al anchetei. Dincă a ieșit din arest spre locul crimelor

Cazul Caracal a ajuns în punctul cel mai complicat al anchetei. Gheorghe Dincă a ieșit din Arestul Central al Poliției Capitalei, iar zilele următoare se va îndrepta spre locul crimelor.

Cazul Caracal, în punctul cel mai complicat al anchetei

Surse judiciare au declarat, sâmbătă, 14 septembrie, că Dincă a fost mutat din Arestul Central al Poliției Capitalei în Arestul Poliției Slatina, Olt, urmând ca luni și marți să participe la reconstituirea faptelor pe care a mărturisit că le-a comis. Așadar, principalul suspect în cazul Caracal va fi dus la locul din care Alexandra Măceșanu s-a urcat în mașina sa, iar, din acest punct, anchetatorii vor urma traseul pe care s-a deplasat acesta.

Inculpatul va trebui să le arate oamenilor legii ce a făcut cu Alexandra până la locuința sa din Caracal, unde a recunoscut că a ucis-o și incinerat-o. Zilele precedente, conform avocatului familiei Melencu, Tonel Pop, inculpatul a negociat cu autoritățile să nu se atingă de familia lui.

Dincă negociază

„Am să vă fac o destăinuire importantă, atât cât pot. Dincă negociază cu autorităţile să nu se atingă de familia lui. Există în dosar probe, indicii care ne arată că a negociat pe recunoaşterea celor două crime, în special pentru a nu se lua cineva de familia lui. Să fie lăsată în pace (n. red. – familia lui Dincă), vă spun şi textul”, a declarat Tonel Pop.

Cazul Caracal, în punctul cel mai complicat al anchetei. Dincă a ieșit din arest spre locul crimelor
Soția lui Dincă, ținută de mână de fiul inculpatului

Toate acestea, în zadar, căci, potrivit avocatului Pop, există indicii care arată că soția lui Dincă s-a intersectat cu Luiza Melencu ori cel puțin că Luiza trăia în timp ce aceasta era acolo.

„Există probe. Urmează a fi văzut, într-adevăr, care este valoarea lor, înscrise într-un ansamblu probatoriu, coroborate și cu alte probe (…) Este clar că din corespondențele din dosar sunt indicii clare și probe că această doamnă (soția lui Gheoghe Dincă – n.r.) s-a intersectat cu Luiza sau cel puțin că Luiza trăia în timp ce doamna era acolo”, a mai spus Tonel Pop.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI