Cazul Caracal: Imagini noi cu Luiza Melencu, publicate chiar de bunicul ei FOTO

Cazul Caracal: Imagini noi cu Luiza Melencu, publicate chiar de bunicul ei FOTO
Bunicul Luizei Melencu a publicat noi imagini cu adolescenta dispărută

Cazul Caracal, departe de a-și găsi finele! Bunicul Luizei Melencu a făcut publice câteva fotografii nemaivăzute cu nepoata sa dispărută. Acesta încă mai are speranță, deși a trecut extrem de mult timp fără ca autoritățile să găsească măcar un fir al evenimentelor.

Cazul Caracal: Bunicul Luizei Melencu aduce noi fotografii cu tânăra

Bunicul Luizei Melencu speră în continuare la o minune. Familia Melencu trăiește o adevărată dramă din luna aprilie a lui 2019, moment în care adolescenta a fost văzută pentru ultima oară. Gheorghe Dincă, agresorul celor două fete dispărute din Caracal, și-a recunoscut în cele din urmă faptele. Din luna iulie a anului trecut acesta se află încarcerat, fiind acuzat de viol, sechestrare de persoane și crimă.

În așteptarea finalității cauzei și concretizarea tragicului eveniment care a schimbat o țară întreagă, bunicul fetei se consolează uitându-se la poze. Bătrânul a publicat numeroase fotografii cu Luiza în care ei doi se relaxau la o terasă din sat sau pur și simplu se bucurau în liniște de o vacanță la mare.

Bunicul Luizei a făcut publice fotografii neștiute cu adolescenta dispărută
Bunicul Luizei a făcut publice fotografii neștiute cu adolescenta dispărută (Susa Foto: wowbiz.ro)

„El regretă ce a făcut, regretă foarte mult”

Amintim că în luna decembrie a lui 2019 FBI le-a dat dreptate legiștilor români. Din păcate, atunci când s-a crezut că întrebările își vor găsi în sfârșit un răspuns…nu a fost așa. Osemintele care au fost găsite la lizera pădurii au fost prea afectate de flăcări pentru a putea fi aflat profilul genetic. „În ultima variantă dată în fața noastră, a recunoscut acest viol, așa cum Dincă l-a denunțat”, a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

„El regretă ce a făcut, regretă foarte mult, este spăsit, dar din păcate nu ajută la nimic. Așteaptă să fie trimis în judecată, a fost parcă puțin mai agitat, dar la el stările diferă de la o zi la alta”, spune Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI