Cazul Caracal. Cum a stabilit medicul legist că Alexandra Măceșanu este moartă. Familia s-a revoltat

Cazul Caracal. Cum a stabilit medicul legist că Alexandra Măceșanu este moartă. Familia s-a revoltat

Povestea cazului Caracal se pare că nu-și va găsi o finalitate, în perioada următoare. De la momentul declanșării și până în acest momente au apărut informații, care mai de care, mai controversate, dând peste cap, cel puțin în teorie, toată ancheta procurorilor DIICOT.

Cum a stabilit medicul legist că Alexandra Măceșanu este moartă. Familia s-a revoltat

Nu cu multă vreme în urmă, devenind informația de ultimă oră, aflam că Gheorghe Dincă le-ar fi trimis părinților Alexandrei Măceșanu o scrisoare în care le cerea iertare pentru cele făcute. Mulți specialiști în drept, la acel moment, au declarat că presupusa scrisoare nu ar fi fost scrisă de Dincă, ci de cineva din anturajul acestuia, având cunoștințe clare de drept și de folosire al unor termeni procedurali.

În acest moment, am putea spune  că informația momentului este eliberarea actului constatator de deces pentru Alexandra Măceșanu. Conform actului, dat publicității, se dovedește clar faptul că tânăra este, înr-adevăr, decedată. Noile informații au devenit motiv de revoltă, atât pentru familia tinerei, dar și pentru Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei. Cel din urmă s-a descis să facă publică, pe facebook, această stare de revoltă.

„Am depus Plângere Penală la Parchetul General pe numele medicului care a eliberat Actul Constatator de Deces în cazul Alexandrei. Fără cadravru, fără rămășițe umane de orice natură care să aparțină Alexandrei a fost emis acest ACT de către un medic de la INML pe baza unei analize ADN dintr-un amestec de dinți găsiți în acel butoi. Și cu refuzarea dreptului familiei de a efectua o a doua expertiză. Este revoltător și ilegal! Probabil, ca în toate cazurile plângerilor depuse de noi față de funcționari ai statului, NU se va face NIMIC”, a transmis Alexandru Cumpănașu pe pagina lui Facebook.

Ba mai mult de-atât, același Cumpănașu, pe pagina sa de facebook, cheamă lumea, duminică, pe 2 februarie 2020,  în Piața Universității, într-un miting de protest față de autorități.

”FAMILIA MĂCEȘANU ȘI FAMILIA MELENCU VĂ INVITĂ SĂ VENIȚI ALĂTURI DE NOI DUMINICĂ, ora 12:00 în Piața Universității‼ Dragi români, dacă fetița din imagine POATE, puteți și dumneavoastră. Tatăl (care și-a dat și acceptul postarii imaginii) va organiza protest în SUA. Dacă acest copilaș a înțeles ce înseamnă să fii patriot și situația Alexandrei și Luizei și își spune singură „cumpanașa”, ce mai așteptăm⁉️ Ce mai așteptați⁉️ Vă aștept Duminica ora 12:00 în Piața Universității în fața Teatrului Național! Este un PROTEST pentru SIGURANȚA ȘI VIAȚA COPIILOR DUMNEAVOASTRĂ‼ Și pentru o poliție, procuratură, justiție CORECTE‼ Nu trebuia neapărat să vă placă de mine sau să mă simpatizați, trebuie doar să vă gândiți la viitorul copiilor dumneavoastră”, a scirs Cumpănașu pe facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI