Cazare ieftină pe litoral. Unde poţi sta cu 35 de lei pe noapte la mare

Cazare ieftină pe litoral. Unde poţi sta cu 35 de lei pe noapte la mare
Unde poți găsi cea mai ieftină cazare pe litoralul românesc

Sezonul estival nu s-a terminat încă, iar românii care nu au reușit să meargă încă anul acesta pe litoral pot profita de tarifele cu până la 75% mai mici față de cele din vârf de sezon, doar prin programul „Litoralul pentru Toți”. Iată tot ce trebuie să știi și unde poți găsi cea mai ieftină cazare.

Litoralul pentru toți 2022

Programul „Litoralul pentru toți” începe anul acesta pe data de 28 august, ajungând astfel la ediția cu numărul 41. Tarifele sunt mult mai mici față de cele din luna iulie și începutului lunii august. În unele locuri puteți găsi cazare chiar și la 35 de lei pe noapte de persoană.

Potrivit datelor oferite de către Federația Patronatelor din Turismul Românesc, prețurile în perioada programului „Litoralul pentru toți” sunt cu până la 75% mai mici față de cele înregistrate în vârf de sezon.

”Programul social “Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 41, începe în acest an pe data de 28 august şi durează până la finalul sezonului. În această perioadă, turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife ce pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, preţurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon”, arată datele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Programul este valabil în toate stațiunile de pe litoral

Până în momentul de față, 27 de hoteluri, din toate stațiunile de pe litoral, și-au anunțat prezența în cadrul programului. Federația Patronatelor din Turismul Românesc estimează că se vor înscrie circa 100 de hoteluri, fiind disponibile peste 10.000 de locuri pentru turiști.

“În ciuda scurtării vacanţei de vară a elevilor şi a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, “Litoralul pentru Toţi” este un program aşteptat şi dorit atât de românii care s-au bucurat deja de o vacanţă în plin sezon, cât şi de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral. Este singurul program social care oferă posibilitatea tuturor să se relaxeze câteva zile la plajă şi îi îndemn pe turişti să rezerve în această perioadă pentru că preţurile sunt accesibile, cu mult mai mici decât în destinaţiile concurente, iar vremea se anunţă a fi însorită şi călduroasă toată luna septembrie”, declară Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

Turiștii care vor merge în această perioadă la mare se pot caza, la un hotel de 3 stele, fără mic dejun inclus, pentru un sejur de minim 5 nopți, cu 35 de lei de persoane pe noapte.