Caz șocant în Bistrița-Năsăud. Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o pădure la scurt timp după ce părinții anunțaseră dispariția ei

Caz șocant în Bistrița-Năsăud. Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o pădure la scurt timp după ce părinții anunțaseră dispariția ei
Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o râpă Sursă foto ilustrativă: libertatea.ro

Un caz îngrozitor a distrus sufletul unei familii din Bistrița-Năsăud, a cărei copilă a dispărut de acasă, iar la câteva ore distanță, aceasta a fost găsită moartă de către un vecin. În urma tragediei, polițiștii anchetează cazul pentru a afla circumstanțele în care și-a pierdut viața copila.

Părinții au anunțat dispariția fetei cu o seară înainte

Un apel disperat către Poliție anunța dispariția unei copile de 13 ani care ar fi plecat singură de la domiciliu. După anunțul făcut de părinți, mai multe echipe de polițiști au demarat căutările până la ora 4 dimineața, însă fără succes.
Ulterior, micuța ar fi fost găsită de un vecin într-o râpă cu o adâncime de 35 de metri, aflată într-o pădure pe raza comunei Telciu.

“Ieri (sâmbătă – n.r.), în jurul orei 20,40, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au fost sesizaţi de o familie din Telciu, cu privire la faptul că fiica minoră în vârstă de 13 ani a dispărut de la domiciliu. Poliţiştii au desfăşurat activităţi de căutare, însă, datorită vizibilităţii reduse, acestea s-au încheiat în jurul orei 4,00. La primele ore ale dimineţii, aparţinătorii au anunţat poliţiştii despre faptul că un vecin a găsit minora într-o pădure din Telciu, căzută într-o râpă de aproximativ 35 de metri, fiind din păcate decedată”, a transmis IPJ.

În cauză, s-a deschis un dosar penal urmând a fi stabilite cu exactitate cauzele morții, după efectuarea necropsiei.

Tânăr de 23 de ani, găsit mort pe o stradă din Sibiu

Un eveniment trist a avut loc la finalul săptămânii trecute, în centrul Sibiului, acolo unde un tânăr de 23 de ani a fost găsit mort. Descoperirea a fost făcută pe Bulevardul Corneliu Coposu, în apropierea intersecției cu strada Berăriei, acolo unde se afla tânărul decedat într-o mașină. Ulterior, polițiștii l-au identificat pe bărbat, fiind vorba de un tânăr de 23 de ani, din județul Alba.

La fața locului a fost solicitată o Ambulanță, astfel că medicii au făcut toate eforturile pentru a-l readuce la viață, însă manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, fiind declarat decesul. Potrivit primelor informații, băiatului i-ar fi venit rău în timp ce se afla în autoturism, astfel că nu au fost observate urme de violență pe trupul acestuia.

„Din primele informații obținute de către polițiști a rezultat faptul că tânărului i s-ar făcut rău în timp ce se afla într-un autoturism, nefiind constatate urme de violență. Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor exacte care au dus la deces”, a declarat, vineri, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

Potrivit reprezentanților Ambulanței, victima a fost găsită în stop cardio-respirator, moment în care medicii au efectuat toate manevrele de resucitare menționate în protocol. Din păcate, după 50 de minte de eforturi disperate de a-i salva viața, medicii au declarat decesul.

”SAJ Sibiu a primit ieri seară în jurul orelor 23:00 un apel prin 112 care informa că un bărbat de 23 ani se afla în stare de inconștiență într-un autoturism pe B-dul V. Milea. Șoferul apelant a fost sfătuit să oprească mașina în parcarea de la Teatru. La scurt a sosit o ambulantă SAJ și a găsit în mașină pe locul din dreapta față un bărbat inconștient, aflat in stop cardio-respirator.

Împreună cu al doilea echipaj sosit au început manevrele de resuscitare și au continuat aproximativ 50 minute. Din păcate, bărbatul nu a raspuns manevrelor aplicate si a fost declarat decedat. A fost anunțată Poliția în vederea cercetărilor specifice”, au transmis reprezentanții Ambulanței.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI