Caz incredibil la Galați. Bărbat mort, după ce a fost călcat de o mașină. Șoferul nu l-a văzut întins pe șosea

de: Ana Chivu
20 01. 2020

Caz șocant la Galați! Un bărbat a murit, după ce a fost călcat de o mașină. Victima era întinsă pe carosabil, motiv pentru care șoferul a înaintat fără să-și dea seama. Cum s-a petrecut totul și cine sunt victimele?

Caz Galați: Bărbat mort, după ce a fost călcat de o mașină. Victima era întinsă pe carosabil

Moarte îngrozitoare pentru un bărbat din Galați. Un șofer nu a observat că acesta se afla întins pe șosea și l-a călcat. Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele în care a avut loc accidentul. Toul s-a produs pe raza comunei Nicorești, județul Galați. Pe data de 18 ianuarie, Poliția municipiului Tecuci a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la un accident rutier mortal. Oamenii legii au ajuns de urgență la fața locului și au constatat că un tânăr de 22 de ani a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 34 de ani.

„La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un tânăr, de 22 de ani, din comuna Nicoreşti, a accidentat mortal un bărbat, de 34 de ani, din aceeaşi localitate, care se afla întins pe carosabil”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, conform adevărul.ro. În urma celor descoperite, polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească împrejurările concrete în care s-a produs tragicul eveniment.

Un bărbat din Galați a murit după ce a fost călcat de o mașină. Victima se afla întinsă pe carosabil, motiv pentru care șoferul nu a văzut-o

Accident în lanț în Galați

Patru autoturisme au fost astăzi, 20 ianuarie, avariate. O femeie a fost rănită în carambolul provocat de un șofer beat. În urma accidentului, cele patru autoturisme au fost avariate, iar în cel de-al doilea o femeie. În urma testării șoferului vinovat, oamenii legii au constatat că acesta avea o alcoolemie de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Vinovatului i s-a întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.