Caz incredibil în Tulcea. Un copil de 12 ani, înjunghiat de unul de 13 ani. Cum s-a întâmplat grozăvia

Caz incredibil în Tulcea. Un copil de 12 ani, înjunghiat de unul de 13 ani. Cum s-a întâmplat grozăvia
Un copil de 12 ani, înjunghiat de unul de 13 ani.

Polițiștii au avut de a face cu un caz incredibil în Tulcea. Un copil de 13 ani și-a înjunghiat colegul în vârstă de 12 ani.

Copil înjunghiat de alt minor

Potrivit Inspectoratului Județean, un minor în vârstă de 12 ani a fost înjunghiat de un coleg, în vârstă de 13 ani. Totul s-a petrecut joi, ambii copii fiind din Babadag. Autoritățile au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Conflictul dintre cei doi a fost unul spontan. Cei doi erau colegi de școală, iar incidentul s-a petrecut pe stradă. Minorul de 12 ani a fost rănit în zona abdomenului și a femurului stâng. Băiatul a fost transportat la Spitalul de Urgență din Tulcea pentru a primi îgrijiri medicale de specialitate.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii incidentului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ, Ioana Nanu.

Tatăl victimei a sunat la 112

Cazul celor doi minori vine de la o lună după ce o faptă asemănătoare s-a petrecut tot în Babadag. Atunci, în urma unui conflict, o persoană a murit înjunghiată, iar mai multe au fost rănite. Incidentul între copilul de 12 ani și cel de 13 ani ce l-a înjunghiat a avut loc în seara de 17 martie, în jurul orei 20:30. Polițiștii au fost sesizați de tatăl victimei. Acesta a alertat poliția, spunând că fiul său de 12 ani a fost înjunghiat în zona abdomenului de către un alt coleg. Cei doi ar fi intrat în conflict la intersecția străzilor Cabanei cu Plevnei din Babadag, acolo s-ar fi petrecut și fapta.

„Din primele verificări, a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, minorul de 13 ani din Babadag, l-ar fi înțepat cu un obiect ascuțit pe colegul său de 12 ani, în zona abdomenului și a femurului stâng, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Județean Tulcea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.”

În continuare, se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate cauzele și împrejurările producerii incidentului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI