Câți lei costă o porție de cartofi prăjiți sau de piure la restaurantul lui Dani Oțil. Mulți oameni ar pleca rapid după ce văd prețurile

Câți lei costă o porție de cartofi prăjiți sau de piure la restaurantul lui Dani Oțil. Mulți oameni ar pleca rapid după ce văd prețurile
Cât costă preparatele de la restaurantul lui Dani Oțil?

Dani Oțil are un restaurant deja cunoscut. Acesta a ales ca tocmai petrecerea de nuntă să aibă loc acolo pentru a se simți ca la el acasă. Ce prețuri există în meniul localului deținut de celebrul prezentator de televiziune?

Cât costă preparatele servite la restaurantul lui Dani Oțil?

Dani Oțil face și el parte de o bună vreme din categoria vedetelor care dețin un restaurant în Capitală. Prezentatorul de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ se bucură de un succes real pentru că mulți prieteni din showbiz îi calcă pragul.

Acesta a avut plăcerea de a-și face petrecerea de nuntă chiar în propriul restaurant tocmai pentru ca evenimentul să rămână unul restrâns, doar cu cei ai casei prezenți. Vedeta desigur că s-a consultat cu specialiștii angajați pentru prețurile din dreptul preparatelor din meniu.

Ai mai jos câteva din ele alături de sumele pe care le lasă clienții lui Dani Oțil la o masă. Mulți dintre români nu și-ar permite să se bucure de o cină la localul condus de colegul lui Răzvan Simion de platou.

Sume

  • Main Course

Piept de rață și piure de trufe – 64 de lei
Cocoșel de munte și cartofi canarioți – 64 de lei
Ton la gril și orez thai – 68 de lei
Caracatiță prăjită și cartofi dulci – 78 de lei
Vrăbioară Argentina și legume la grill – 95 de lei

  • Garnituri

Spanac sote – 18 de lei
Cartofi prăjiți (simpli/plătrunjel și usturoi) – de 16 lei
Orez thai – 26 de lei
Broccoli picant – 16 lei
Piure de cartofi (simplu/parmezan/trufe) – 18/26/26 de lei

  • Starter

Edamame cu sare/sirracha – 24 de lei
Mix de măsline cu parmezan – 29 de lei
Humus și ardei copt – 36 de lei
Salată de vinete coapte la jar – 39 de lei
Tartar de vită/pește – 46 de lei
Guacamole – 42 de lei
Creveți picanți cu pătrunjel și usturoi – 48 de lei
Pulpo a la gallega – 54 de lei
Brânză crocantă de capră – 38 de lei

(Sursa: thegrill.ro)

„Scopul principal este să folosim doar produse proaspete”

„Meat and meet”. Acesta este sloganul reper după care ne ghidăm în fiecare zi. Este ceea ce îi face pe oameni să se conecteze, să râdă și să simtă că nimic nu e imposibil atunci când ești înconjurat de mâncare bună și oameni minunați.

Aici, la The Grill, dăm o mare importanță fiecărui ingredient iar scopul nostru principal este să folosim doar produse proaspete, de cea mai bună calitate. Aceasta este esența fiecărui preparat pe care îl avem în meniu.

Petrecem ore, zile, uneori chiar și luni, căutând cei mai buni furnizori de carne, fie că este vorba de carne de vită, de porc sau de pui. Și de fiecare dată când găsim un fermier responsabil, știm că vom dezvolta o colaborare pe termen lung”, este sloganul care apare pe site-ul oficial al localului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI