Câți copii are Eminem, de fapt. Celebrul rapper și-a căsătorit fiica într-un decor de poveste

de: Ștefan R. Apostol
22 05. 2024

Unul din cei mai în vogă artiști rapp ai anilor 90 a trecut în spatele reflectoarelor zilele acestea. Celebrul Eminem și-a căsătorit fiica într-un decor de poveste, dar puțini sunt aceia care știu câți copii are Eminem, de fapt.

Eminem, de la starul în vogă, la tatăl emoționat

Cunoscut în anii 90 ca unul din cei mai importanți artiști de rapp, Marshall Bruce Mathers III, cunoscut sub numele de scenă Eminem, rămâne unul din cei mai influenți și revoluționari artiști în domeniu.

Ajuns azi la vârsta de 51 de ani (va împlini 52 pe 17 octombrie), Eminem și-a lăsat amprenta asupra acestui stil de muzică în toți acești ani.

Cu o carieră care se întinde pe aproape 27 de ani, artistul este un om împlinit, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, dar nu fără a trece prin perioade extrem de grele, influențat fiind de alcool și droguri.

De altfel, rapperul a sărbătorit 12 ani de abstinență în 2020 cu o postare pe Instagram, și și-a creditat copiii pentru că l-au menținut în această stare într-un interviu pentru The New York Times.

Câți copii are Eminem, de fapt

Dacă despre viața sa artistică se știu extrem de multe lucruri, din același interviu acordat publicației americane, fanii artistului aveau să afle câți copii are Eminem, de fapt. Artistul se mândrește cu cei trei copii ai săi.

Prima este Alaina Marie Mathers, de 31 de ani, pe care rapperul a adoptat-o când aceasta era copil. Mama Alainei Mathers este Dawn Scott, sora geamănă a fostei sale soții Kim Scott.

„Am custodia deplină a nepoatei mele. Nepoata mea a făcut parte din viața mea încă de când s-a născut. Eu și Kim am avut-o destul de mult, locuia cu noi oriunde ne aflam.”, declara Eminem pentru Rolling Stone în 2004.

Alaina Marie Mathers

Cel de-al doilea copil este Haillie Jade Scott, astăzi în vârstă de 28 de ani, născută în 1995, și despre care artistul declara „Cu siguranță m-a făcut să fiu mândru de ea. A absolvit facultatea”.

Artistul nu numai că o prezintă pe fiica sa în muzica sa, cum ar fi în „Mockingbird” și „Hailie’s Song”, dar se mândrește cu ea atunci când i se pomenește numele.

Hailie Jade Mathers

Și nu în cele din urmă, a treia fiică a artistului este Stevie Laine Mathers, de 22 de ani, de asemenea adoptată, dar copilul biologic al fostei partenerei, Kim Scott.

Am fost atât de fericită să am o soră mai mică”, a împărtășit Hailie în episodul din 31 octombrie 2023 al podcastului său. Stevie Mathers, pe atunci în vârstă de 19 ani, scria pe TikTok  că este o persoană nonbinară, în 2019.

Stevie Laine Mathers

Celebrul rapper și-a căsătorit fiica într-un decor de poveste

Fiica lui Eminem a crescut, iar în weekendul care a trecut artistul a condus-o la altar. Rapperul, care a folosit deseori copilul pe care îl împarte cu fosta soție Kim Scott ca muză pentru muzica sa, a părut mândru în timp ce sărbătorea cu fericitul cuplu la o petrecere intimă în Michigan, SUA.

Hailie Jade s-a căsătorit cu partenerul ei, Evan McClintock, în weekend, la aproape un deceniu după ce s-au cunoscut la Michigan State University.

Tânăra de 28 de ani a împărtășit o selerie de imagini impresionante de la nunta momentului în showbiz într-o postare pe Instagram.

„Nu am fi putut cere o sărbătoare de weekend mai bună și mai frumoasă. Atât de multe lacrimi fericite au fost vărsate, râsete și zâmbete au avut loc, și atât de multă dragoste a fost simțită.

Evan și cu mine ne simțim atât de recunoscători pentru toată familia și prietenii care au călătorit pentru a ne susține și pentru a face parte din acest nou capitol al vieții noastre ca soț și soție.”

Evident, lista de invitați nu ar fi fost completă fără tatăl miresei, Eminem care și-a condus fiica la altar, într-o rochie albă și superbă de mireasă.

Eminem și fiica sa, Hailie Jade

Tatăl, în vârstă de 51 de ani, a îmbrăcat un smoching, ochelari negri și Nike Air Jordans pentru nuntă și a fost văzut împărtășind o serie de momente emoționante cu Hailie Jade.

Fotografiile îl arată pe Eminem pozând alături de fericitul cuplu, în timp ce o alta a surprins o tradiție emoționantă, în timp ce dansau un dans tată-fiică în fața unei mulțimi de invitați.

Hailie Jade și Evan s-au căsătorit la Greencrest Manor, unde o nuntă costă între 85.000 de dolari și 105.000 de dolari, pentru o închiriere de o singură zi.