Câți bani primește Claudia Pătrășcanu pentru Survivor România. Îl bate și pe Jador

Claudia Pătrăscanu, ofertă de la Survivor România

Claudia Patrășcanu va participa la „Survivor România”. Artista a primit deja oferta pe care a și acceptat-o. La mijloc este vorba despre o sumă frumoasă de bani.

Ce sumă va primi Claudia Pătrășcanu pentru a participa la Survivor

Claudia Pătrășcanu a primit o ofertă din parte realizatorilor emisiunii „Survivor România”. Artista a și acceptat deja, iar suma pe care o va încasa aici nu este deloc de neglijat. Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău l-a anunțat pe acesta de intenția ei de a pleca în Republica Dominicană pentru a participa la emisiune.

Claudia Patrăscanu ar putea fi văzută în curând în cadrul emisiunii de la Kanal D, în calitate de concurentă. Artista a anunțat pe contul sau de socializare ca a fost ofertată de realizatorii show-ului si declară ca s-ar descurca de minune.

În acest moment mă gândesc serios la propunerea pe care echipa Survivor România mi-au lansat-o. Sunt o mare luptătoare, o fire puternică și chiar sportivă. Este o mare provocare pentru mine și sunt convinsă că voi reuși oriunde, oricând. Am doi băieți minunați pentru care mi-aș fi dorit să fiu acolo anul acesta, însă cred că niciodată nu-i prea târziu pentru nimic și sigur îmi vor păstra locul când totul se va așeza în viața mea’, a anunțat solista într-o postare făcută pe contul ei de Instagram.

Se pare că, inițial, artista ar fi refuzat, dar pe parcurs lucrurile au luat o alta turnură. Fostul ei soț a fost anunțat de artista de faptul că i s-a făcut aceasta oferta, iar mesajul primit de acesta de la fosta parteneră a fost făcut public in cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars.

M-au contactat în seara asta de la Survivor, am primit o ofertă. Și acest lucru este pentru tine o răzbunare? Sunt convinsă că copiii vor fi mândri de mine, acolo merg pentru copii. Sper să nu-mi faci viața un calvar . Trebuie să muncesc, acolo nu voi avea acces la telefon. Tu va trebui să ții legătura cu copiii frecvent, nu ca până acum’, i-a transmis Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău printr-un mesaj.

Răspunsul afaceristului nu a întârziat să apară și a încurajat-o să meargă la emisiune: ‘Foarte bine, du-te!’, i-ar fi spus acesta mamei copiilor lui.

Ce sumă va primi Claudia la Survivor?

Mesajul primit de Gabi Bădălău de la Claudia a fost făcut public la Dan Capatos in emisiune. După ce acesta a fost citit, artista a fost contactată telefonic pentru a da mai multe detalii.

‘Claudia Pătrășcanu a fost contactată de către o emisiune tip reality show să facă parte din echipa de acolo pentru câteva zeci de mii de euro și se pare că va pleca acolo. L-a informat pe Gabi Bădălău de acest lucru. (…) Mama de copil pleacă poate pentru 4 luni la capătul Pământului pentru o sumă cu patru zerouri pe lună. Sau… poate din disperare să își crească copiii face acest lucru. (…) Când ești în situația asta, parcă nu-ți vine să te urci pe lemnele alea, să dai cu mingile la coș, să faci foamea. (…) Te duci când ești într-o stare foarte bună. Poate e înfățișare la Tribunal în perioada aia…’, a spus Dan Capatos.

Scandalul dintre Caludia Pătrăscanu și Gabi Bădălău pare a fi departe de a se încheia. Recent, cântăreața a spus că nu vrea să-și lase copiii în vacanță cu Gabi Bădălău sau cu familia acestuia, pentru că i-ar fi fost teamă că nu îi va mai aduce acasă. În urma acestor afirmații, Dan Capatos și-a adresat niște întrebări retorice.

‘Acum i se dă un val la o parte și își lasă copiii pe mâna lui Gabi Bădălău, dar până acum nu-i lăsa într-o vacanță de două săptămâni. (…) Nu-i lași într-o excursie că îți e frică să nu-i răpească tatăl, dar poți să pleci 4 luni într-o altă țară.’, a mai spus realizatorul de la Xtra Night Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI