Câți bani primesc Romică Țociu și Cornel Palade pentru 60 de minute la un eveniment. Suma este uriașă

Câți bani primesc Romică Țociu și Cornel Palade pentru 60 de minute la un eveniment. Suma este uriașă
Cât cer Romică Țociu și Cornel Palade pentru 60 de minute de distracție la un eveniment?

Romică Țociu și Cornel Palade sunt unii din cei mai iubiți artiști de la noi. Aceștia sunt prezenți de zeci de ani în fața publicului, iar succesul se cunoaște în sumele pe care le primesc acum pentru 60 de minute de spectacol și distracție pe măsură. Partenerul de scenă al fostului concurent de la emisiunea ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici” a oferit detalii despre tariful lor pentru un eveniment. ,,Banii nu sunt totul”, a subliniat acesta. Cu toate astea, nu mulți din fanii lor ar putea să scoată banii aceștia din buzunare.

Ce tarif au Romică Țociu și Cornel Palade: cât trebuie să plătească fanii pentru 60 de minute alături de artiști?

Romică Țociu (60 de ani) și Cornel Palade (69 de ani) sunt prieteni și parteneri de scenă de mai bine de 33 de ani. S-a zvonit în repetate rânduri faptul că cei doi au ajuns la cuțite, dar spre fericirea fanilor aceștia încă au parte de o colaborare impresionantă.

Partenerul de scenă al fostului concurent de la show-ul ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost transparent și a dezvăluit ce sumă trebuie să scoată fanii din buzunare pentru un eveniment alături de ei. Romică Țociu a susținut că pentru o singură oră este perceput tariful de 3.000 de euro.

De asemenea, el a mai subliniat și că au existat momente când nu a perceput niciun ban pentru anumite evenimente, mai ales când a fost vorba despre prieteni. Concret, artistul a mărturisit că de multe ori s-a dus alături de partenerul de scenă la diverse zile speciale doar pe prietenie pentru că ,,banii nu sunt totul”. 

,,Banii nu sunt totul…”

,,Nu luăm 3000 de euro pe două ore, luăm 3000 de euro pentru o oră. Nu intrăm în detalii. Mai există și prieteni în viață, există oameni care te-au ajutat de-a lungul vremii, care nu trebuiesc uitați. Pentru că, la vremea aia, când nu aveam de nici unele, te chemau, reușeau să te ajute cu o chestie, după care am ajuns și noi cine am ajuns și și-au căsătorit fetele, copiii. Cum era să cer bani unor oameni care te ajută?

Unor oameni care, atunci, fără niciun gând și fără să insiști, s-au pus în slujba ta? Și, de foarte multe ori, ne-am dus la foarte multe evenimente pe prietenie, pentru că mai trebuie să existe și prietenie, nu numai bani. Banii nu sunt totul. Câteodată, pentru o mie de euro, să legi o prietenie superbă, nu se face să-i ceri”, a spus bărbatul în cadrul emisiunii ,,40 de întrebări cu Denise Rifai”.