Câți bani pierde Traian Băsescu dacă va fi primarul Bucureștiului. Suma este colosală pentru 4 ani

Câți bani pierde Traian Băsescu dacă va fi primarul Bucureștiului. Suma este colosală pentru 4 ani

Traian Băsescu va pierde bani mulți în cazul în care va fi ales primar al Bucureștiului la alegerile locale 2020, care vor avea loc pe data de 27 septembrie. Dacă va obține cele mai multe voturi, Traian Băsescu va trebui să renune la mandatul de euoparlamentar, funcție care îi aduce mult mai mulți bani ca fotoliul de primar al Capitalei.

Câți bani ar pierde Traian Băsescu dacă va fi ales primarul Capitalei. Suma este uriașă

Fondator PMP și actual europarlamentar, Traian Băsescu a intrat în cursa pentru Primăria Bucureștiului. Traian Băsescu se va bate pentru funcția de edil al Capitalei cu Gabriela Firea și Nicușor Dan. Traian Băsescu, ca europarlamntar, câștigă 8000 de euro pe lună. Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei are un salariu de 3000 de euro.

Astfel, dacă va ieși primar al Bucureștiului, Traian Băsescu ar pierde lunar câte 5000 de euro. În total, în patru ani, atât cât este mandatul de primar, Traian Băsescu ar pierde nu mai puțin de 240000 de euro.

Alegerile locale 2020 vor avea loc pe 27 septembrie
Alegerile locale 2020 vor avea loc pe 27 septembrie

Care este salariul Gabrielei Firea ca primar al Bucureștiului

Ajunsă în fotoliul de primar al municipiului București acum 4 ani, Gabriela Firea are un salariu la care alți români doar visează. În plus, remunerația ei a tot crescut în ultimii ani. Spre exemplu, în anul 2018, coaliția PSD-ALDE a hotărât că primarii își pot mări singuri salariile și le pot stabili și pe cele ale subalternilor lor, lucru pe care l-a făcut și Gabriela Firea.

Potrivit ultimei declarații de avere publicate recent pe site-ul PMB, Gabriela Firea, actualul primar al Bucureștiului, încasează un venit anual de 181.206 lei, ceea ce ar însemna în jur de 3000 de euro pe lună.

Cum și-a anunțat Traian Băsescu candidatura la Primăria Bucureștiului

Anunțul candidaturii lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei a fost făcut de liderul PMP, Eugen Tomac, acum două zile.

În atenţia tuturor colegilor şi susţinătorilor PMP! Vă invităm să ne susţineţi în campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului Bucureşti! Cu Băsescu înainte! Toţi pentru Bucureşti!”, a scris Eugen Tomac, pe pagina personală de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI