Câţi bani lua Mihaela Rădulescu pe vremea când prezenta „Duminica în familie”. Suma e cu adevărat surprinzătoare

de: Alex Cazacu
30 05. 2024

Mihaela Rădulescu a debutat în televiziune în anii ’90. Frumoasa vedetă a câștigat rapid popularitate, iar de-a lungul anilor a fost gazda mai multor emisiuni de succes. Printre acestea se numără și ”Duminica în familie”. Dar câți bani încasa Răduleasca pe vremea când prezenta emisiunea de la Antena 1? Suma primită era de-a dreptul colosală.

S-a aflat câți bani încasa Mihaela Rădulescu pe vremea când prezenta ”Duminica în familie”

Mihaela Rădulescu este, fără nicio îndoială, una dintre cele mai apreciate și mai cunoscute vedete din showbizul românesc. După cum vă spuneam, de-a lungul carierei sale, vedeta a prezentat mai multe emisiuni de televiziune, însă popularitatea divei a crescut considerabil în perioada în care prezenta ”Duminica în familie”.

În cadrul show-ului difuzat în fiecare duminică, Mihaela Rădulescu purta discuții cu invitați de marcă despre diferite aspecte din viața acestora. Emisiunea de divertisment a adunat rapid un public numeros și fidel. Ei bine, pentru fiecare ediție ”Duminica în familie”, frumoasa vedetă era remunerată cu o sumă impresionantă de bani.

Suma colosală pe care o primea Mihaela Rădulescu pentru fiecare ediție a emisiunii

Puțini sunt cei care știu ce salariu generos încasa diva la vremea respectivă. După cum povestea cu câțiva ani în urmă o persoană din echipa Mihaelei, vedeta încasa aproximativ 10.000 de euro pentru fiecare ediție a show-ului de la Antena 1. Venitul nu era deloc mic, nici chiar pentru standardele televiziunii de la vremea respectivă.

„Răduleasca primea în jur de 10.000 de euro pe ediție la Duminică în familie, în medie cam 40.000 de euro pe luna sau 50.000 de euro, în cazul în care erau cinci emisiuni în direct! Mai mult, ea mai participa și la alte acțiuni ale postului, care îi creșteau onorariul la circa 55.000-60.000 de euro per total, în special în perioada de iarnă! Mihaela era considerată vedetă incontestabilă a postului și era plătită corespunzător!”, mărturisea o persoană din echipa Mihaelei Rădulescu, conform wowbiz.ro.

Vedeta locuiește de ani buni la Monaco

De mai bine de 15 ani, Răduleasca locuiește la Monaco, însă mai revine uneori și pe plaiurile natale. Cu toate acestea, vedeta evită aparițiile la diferite emisiuni. După cum mărturisea chiar ea, Mihaela a încheiat acest capitol din viața ei.

„În curând, voi sărbători 17 ani ca rezident în Monaco. Tot 17 ani am stat și în orașul natal, Piatra Neamț. Viața e ciudată. Îți oferă șansa să locuiești în părți diferite ale lumii, dar îți dă aceeași șansă să fi fericit oriunde alegi să stai. Mai vin în România, dar capitolul cu emisiunile tv l-am încheiat, sunt deja la jumătatea capitolului următor”, spunea Mihaela Rădulescu, pe rețelele sociale.

Născută pe 3 august 1969, la Piatra Neamț, Mihaela Rădulescu a debutat în televiziune în 1994, la postul Tele 7 abc. Prima emisiune pe care a realizat-o se numea „Nocturna pe 16 mm”, aceasta fiind urmată de show-ul „Weekend abc”, producție difuzată în fiecare duminică.