Câți bani le dă Ilie Năstase copiilor și fostelor soții în fiecare an. Sumele sunt colosale, a rămas fără avere

Ilie Năstase, cinci căsătorii și cinci copii

Ilie Năstase, pe lângă faptul că este recunoscut ca un mare sportiv, este recuoscut și pentru multele sale căsătorii. În umra acestor relațți, cum era de așteptat, au apărut și copii. Ilie Năstase se poate mândrii cu  5 urmași, dar costurile sunt pe măsură.

Ilie Năstase, cinci căsătorii și cinci copii

De-a lungul carierei sale sportive, Ilie Năstase a fost recunoscut și pentru relațiile sale pasionale și furtunoase. A fost căsătorit de patru ori, acum fiind la a cincea căsnicie. În urma acestora au apărut pe lume patru fete și un băiat.

Dacă cea mai recentă căsnicie este sub semnul întrebării, celelalte patru căsnicii consumate, îl costă scump pe fostul mare tenisman român.

Cei de la Playsport.ro au aflat cam cât cheltuie Ilie Năstase când vine vorba de fostele soții și cei cinci urmași ai săi. În cei 73 de ani de existență, Ilie Năstase și-a asigurat financiar traiul de zi cu zi, câștigând milioane de euro.

Numai că, din aceste milioane, Năstase, în urma divorțurilor, trebuie să plătească lunar sume consistente celor cinci copii. Deși afacerile făcute, de-a lungul timpului, i-au îngroșat conturile, sume importante le plătește lunar. Acesta le plătește Nathalie, fiica cea mare, lui Nicholas, Charlotte, și  Alessiei și Emmei, aproximativ două milioane de euro.

O viață ca-n filme, și o carieră pe măsură

Fost jucător de tenis profesionist român nr. 1 mondial și unul dintre jucătorii de top din lume din anii 1970, care se află în Hall of Fame, ca unul dintre cei cinci jucători din istorie care au câștigat peste 100 de titluri profesionale ATP. Ilie Năstase este un lider născut, cu impuls și hotărâre extraordinară.

”Terenul de tenis a fost scena lui Ilie Năstase și nimeni nu a distrat fanii um a făcut-o el. Nu a existat o lovitură pe care să nu o poată stăpâni într-un joc complet complet. Fanii au fost captivați și fascinați de inteligența și exuberanța sa. Era liber și amuzant, și imprevizibil.

Ceea ce Meadowlark Lemon era la baschet ca „Prinț Clovn” al sportului, Ilie Năstase era la tenis, cunoscut cu afecțiune sub numele de „București Buffoon”.”, spune site-ul HallofFame.

Năstase a fost în mod constant clasat  în clasamentele mondiale, plasându-l printre primii 10 jucători din 1970 până în 1977. Recordul său remarcabil de profesionist l-a făcut un concurent peren.

Caracteristicile și temperamentele sale pe tere au provocat o evidență a descalificărilor, amenzilor și suspendărilor.

În cel mai bun caz al său, Năstase a fost un jucător rapid, câștigând  58 de titluri de simplu în turneul ATP în timpul carierei sale. În 1991 a fost introdus în Hall of Fame a Tenisului Mondial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI