Câți bani încasează lunar angajații din magazinele iSTYLE în România. Suma e colosală pentru cei cu vechime

Câți bani încasează lunar angajații din magazinele iSTYLE în România. Suma e colosală pentru cei cu vechime
Ce salariu au angajații din magazinele iSTYLE în România

iSTYLE Apple Premium Reseller a fost înființată în anul 2005 și operează unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine Apple din CEMEA (Europa Centrală, Orientul Mijlociu și Africa). Gestionează peste 59 de puncte de vânzare dedicate Apple în 12 țări diferite. iSTYLE se află și la noi în țară. Iată câți bani încasează lunar angajații din magazinele iSTYLE în România.

Magazinele iSTYLE din România – salariile lunare ale angajaților

Salariile angajaților de la magazinele iSTYLE din România diferă în funcție de vechime, de locul de muncă ocupat dar și în funcție de munca depusă. Iată așadar cu cât sunt plătiți angajații iSTYLE de la magazinele din România.

Potrivit celor de la undelucrăm.ro, un angajat al magazinelor iSTYLE, din București, angajat pe funcția de Administrator site/magazin online, pe un post full time și care are o experiență de 6 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 6.000 de lei. La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună și alte comisioane din vânzări în valoare de 1.000 de lei lunar.

Salarii angajați iStyle România – Retail Sales

Un angajat al magazinelor iSTYLE, din București, angajat pe funcția de Retail Sales, pe un post full time și care are o experiență de 5 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 1.800 de lei. La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 15 de lei pe lună și alte comisioane din vânzări în valoare de 1000 de lei lunar. Pe lângă acestea el mai încasează și un bacșiș lunar în valoare de 300 de lei.

Salarii angajați iStyle România – Vânzător magazin

Un angajat al magazinelor iSTYLE, din Brașov, angajat pe funcția de Vânzător magazin, pe un post full time și care are o experiență de mai puțin de un an, încasează un salariu lunar net în valoare de 1.680 de lei. La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună și alte comisioane din vânzări în valoare de 600 de lei lunar.

Salarii angajați iStyle România – Sales Agent

Un angajat al magazinelor iSTYLE, din Brașov, angajat pe funcția de Sales Agent pe un post full time și care are o experiență de 2 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 1.680 de lei. La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună și alte comisioane din vânzări în valoare de 600 de lei lunar.

Salarii angajați iStyle România – Șef departament logistica

Un angajat al magazinelor iSTYLE, din București, angajat pe funcția de Șef departament logistica pe un post full time și care are o experiență de 1 an, încasează un salariu lunar net în valoare de 1.700 de lei. La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 15 de lei pe lună și un bonus în valoare de 1.700 de lei anual.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI