Câți bani ia Daniela Gyorfi pentru un concert în Anglia de Revelion. Suma te va surprinde

de: Ana Chivu
14 11. 2022

Daniela Gyorfi este una din cele mai iubite cântărețe de manele. Aceasta este și una din puținele femei care au rămas în acest domeniu, iar pentru asta câștigă sume frumoase pentru spectacolele sale. Blondina este apreciată de români de peste tot, motiv pentru care își va petrece noaptea dintre ani pe scenă. Solista nu va cânta în România, ci în Anglia. Ce sumă a primit pentru concertul de Revelion departe de casă?

Daniela Gyorfi cântă în Anglia de Revelion: ce sumă primește?

Anul acesta este unul mult mai fericit pentru artiști. Aceștia se pregătesc să cânte de sărbători românilor plecați peste hotare. Printre artiștii chemați să îi bucure pe cei din afară se numără și Daniela Gyorfi.

Un impresar a dezvăluit cu cât este plătită aceasta pentru petrecerea din noaptea dintre ani care va avea loc în Anglia. Mai exact, celebra cântăreață de manele și muzică de petrecere o să plece acasă cu suma de maximum 3.500 de euro.

,,În străinătate, cântăreții români sunt plătiți cu mult mai bine, plus că beneficiază de masă, cazare, bilet de avion și-n același timp și de o mică vacanță. Onorariile lor variază între 2.000 și 4.500 de euro, în funcție de artist.

De pildă, Gheorghe Turda are un onorariu, cu orchestra, de 4.500 de euro, în Anglia și în Spania, Daniela Gyorfi ia cam 3.000-3.500 de euro, în Anglia, iar Alin Oprea primește în jur de 2.000 de euro, în Italia și în Franța, unde va susține recitaluri, la începutul lunii decembrie”, a susținut un impresar, pentru ego.ro.

,,Anul acesta voi fi într-un local din Anglia”

Vedeta va fi în mijlocul unei petreceri ținute de români într-un restaurant, acolo unde este așteptată cu mâncare tradițională și multe zâmbete. Chiar solista a mărturisit că anul trecut a cântat în Spania, dar și în acest an se așteaptă să fie primită foarte bine.

Cea din urmă a subliniat că ,,diaspora română nu s-a schimbat prea mult de la pandemie’‘ și că oamenii se distrează așa cum știu mai bine, mai cu seamă că unii se pregătesc zile bune pentru petrecere.

,,Anul trecut am cântat în Spania, anul acesta voi fi într-un local din Anglia. Sunt mereu extrem de bine primită, se mănâncă bine, se cântă, femeile sunt foarte frumoase, bărbații sunt eleganți.

Diaspora română nu s-a schimbat prea mult de la pandemie. Se distrează, da, că doar de-aia te duci la o petrecere, ca să te simți bine!”, a mai declarat Daniela Gyorfi pentru sursa citată.