Câți bani i-au adus în 2020 firmele lui Dorian Popa. Numai una singură a produs aproape 350.000 de euro!

Câți bani i-au adus în 2020 firmele lui Dorian Popa. Numai una singură a produs aproape 350.000 de euro!
Cât de bogat este Dorian Popa. Câți bani a câștigat din firmele sale în 2020

Dorian Popa se poate declara un om fericit! Cunoscutul artist s-a implicat în diferite proiecte de-a lungul timpului, are o carieră spectaculoasă, dar și deține firme ce îi aduc un profit imens. Starul a ajuns să câștige un sac de bani!

Câți bani a câștigat Dorian Popa de pe urma firmelor sale. Sumele sunt fabuloase

Dorian Popa a câștigat foarte mulți bani de pe urma firmelor sale în 2020. Artistul are talent în afaceri, așa că nu a stat pe gânduri în momentul în care a observat că are parte de foarte multe oportunități ce îi pot aduce foarte mulți bani.

Mai exact, dintr-o singură firmă, Dorian Popa a reușit să câștige un profit net de 1.703.991 RON în 2020, în timp ce cifra de afaceri s-a situat la 2.058.060, potrivit Risco.ro. Cântărețul este extrem de bogat, mai ales pentru că o singură firmă i-a adus aproximativ 350.000 de euro.

De asemenea, artistul s-a bucurat și de o cifră de afaceri de 120.106 RON dintr-o altă firmă, tot în 2020. Acesta a reușit să obțină un profit net de 106.920 RON, menționează Risco.ro. Cariera sa este una spectaculoasă, așa că nu este de mirare faptul că Dorian Popa este un om foarte bogat.

Dorian Popa a dat lovitura! În ce domeniu își dorește să se implice

În ultimii ani, Dorian Popa a muncit din greu pentru a ajunge unde își dorește. Acesta și-a obișnuit fanii cu investiții de sute de mii de euro, dar nu se oprește aici atunci când vine vorba despre afacerile sale. Cântărețul și-a îndreptat atenția spre un domeniu inedit.

El s-a decis să se implice și în afacerile imobiliare. În ianuarie 2021, Dorian Popa și-a cumpărat un teren în Domnești. Pământul se află chiar lângă vila de lux în care locuiește alături de partenera sa, ce a costat în jur de 300.000 de euro.

Dorian Popa: ‘Eu chiar nu vreau să mă fălesc’

Artistul a reușit să strângă mulți bani, așa că nu este de mirare că își dorește să se implice în cât mai multe domenii pentru a câștiga o adevărată avere. Acesta speră să construiască un cartier rezidențial, iar fanii au fost surprinși în momentul în care i-au aflat planurile.

„De săptămâna trecută și până astăzi acest dosărel a ajuns la valoarea de 70.000 de euro. L-am luat direct de la vânzătorul celui de-al doilea teren, astăzi, miercuri, 27.01.2021, în Domnești, lângă casa mea, în vederea începerii construirii cartierului Hâtz Residence.

”Să nu cumva să credeți că spun asta cu scopul de a mă fălii sau a mă da mare, că mai vad în continuare comentarii răutăcioase.

Mi-aș dori din suflet să nu mai dați acele comentarii răutăcioase, că eu chiar nu vreau să mă fălesc.”, le-a transmis Dorian Popa fanilor săi.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI