19 aug. 2022 | 14:44

Câți bani face Mihai Trăistariu de pe urma hit-urilor lansate alături de Valahia. „Îi putem considera ca un ajutor de pensie”

Monden
Câți bani face Mihai Trăistariu de pe urma hit-urilor lansate alături de Valahia. „Îi putem considera ca un ajutor de pensie”
Ce câștig a avut Mihai Trăistariu după hit-urile cu trupa Valahia?

Mihai Trăistariu s-a bucurat de un succes enorm cu trupa Valahia, ulterior după apariția solo la Eurovision. Cât a câștigat din hit-urile de atunci și cum îl ajută acum banii din drepturile de autor? „A fost perioada mea de glorie”, a subliniat vedeta. Fanii îl iubesc în special pentru transparența de a care a dat dovadă mai ales în ultima perioadă. Cântărețul nu s-a ferit să împărtășească totul cu oamenii care îl apreciază de ani buni.

Ce câștig are Mihai Trăistariu din hit-urile lansate în Valahia: artistul a spus tot

Mihai Trăistariu este unul din cei mai cunoscuți cântăreți de la noi. Acesta a atins succesul în trupa Valahia, ulterior românii l-au văzut performând pe marea scenă Eurovision. Solistul nu se poate plânge de partea financiară.

Cel din urmă are câteva apartamente închiriate în Mamaia și o școală de muzică. De asemenea, el face mii de euro din muzică și afaceri și încă mai înregistrează câștiguri frumoase din piesele din anii 2000.

Cântărețul continuă să primească bani din străinătate din drepturile de difuzare. ”Așa, ca să fac un calcul din ochi, piesa Tornero a făcut cam trei milioane de euro”, a mărturisit el.

,,Cei mai mulți bani au venit în primii doi-trei ani după Eurovision”

Piesa pe care a cântat-o la cunoscutul concurs de muzică l-a făcut celebru în toată lumea și l-a îmbogățit peste noapte. Bărbatul a subliniat că toate conturile sale au prins contur în special în primii doi-trei ani după Eurovision, atunci când a primit 24.000 de euro din Grecia după difuzarea melodiei.

Mai exact, artistul a făcut în total aproximativ trei milioane de euro datorită piesei, bani care s-au împărțit cu casa de discuri, compozitorul și textierul. Fiecare a avut câte un procent. Chiar în acea perioadă Mihai Trăistariu și-a făcut o firmă de taxi care dispunea de 64 de mașini. Vedeta a spus că și acum primește 15-20 de milioane din aceeași sursă.

,,Cei mai mulți bani au venit în primii doi-trei ani după Eurovision. Primii au fost 24.000 de euro, din Grecia. Ni s-a spus că aceștia sunt doar banii din prima lună de difuzare a piesei. Ca să fac așa un calcul din ochi s-au strâns cam trei milioane de euro din difuzarea ”Tornero”, bani pe care i-am împărțit cu casa de discuri, compozitorul și textierul, fiecare cu procentul lui.

Atunci pot spune că a fost perioada mea de glorie, mi-am făcut firmă de taxi în Constanța, aveam 64 de taxiuri. Și acum primesc bani din difuzare, după 16 ani de la Eurovision, dar sumele sunt mai mici. Lunar îmi mai vin din drepturile de autor cam 15-20 de milioane.”, a mai povestit acesta, pentru ego.ro. 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro