Câţi bani face Carmen Brumă din programele sale dedicate femeilor care vor să slăbească. Iubita lui Mircea Badea încasează sume frumoase

Câţi bani face Carmen Brumă din programele sale dedicate femeilor care vor să slăbească. Iubita lui Mircea Badea încasează sume frumoase
Câţi bani face Carmen Brumă din programele sale dedicate femeilor care vor să slăbească

Pentru că știe din propria experiență ce înseamnă lupta cu kilogramele nedorite, iubita lui Mircea Badea a creat o serie de pachete special concepute pentru a le ajuta pe doamnele care vor să slăbească. Câți bani face Carmen Brumă din programele sale. Sumele pe care clientele trebuie să le scoată din buzunar nu sunt deloc mari.

Afacerea de succes a iubitei lui Mircea Badea

Nu este niciun secret: Carmen Brumă are o siluetă de admirat. Nu este vorba despre noroc la capitolul gene, ci de rezultatul unui stil de viață echilibrat, din care nu lipsesc mișcarea și alimentația corectă.

Iubita lui Mircea Badea știe prea bine ce înseamnă lupta cu kilogramele nedorite. Problemele sale cu greutatea au început din adolescență. În cele din urmă, după ani întregi de încercări, a descoperit „rețeta” potrivită pentru ea. De ceva vreme, își împărtășește secretele, ajutându-le pe româncele care vor să slăbească.

În anul 2014, a început un curs de tehnician nutriționist, dar și un curs de „Fitness Nutrition Diet Specialist”. Și-a continuat pregătirea în acest domeniu, iar în 2015, bruneta a mai făcut un curs de Instructor de aerobic-fitness”. În anul 2019, a absolvit și un curs de consilier de dezvoltare personală.

Pe baza informațiilor acumulate, Carmen Brumă a devenit antrenor personal, creând mai multe programe dedicate femeilor care vor să slăbească, la prețuri deloc piperate pentru cumpărători, dar care, acumulate, îi aduc încasări frumoase vedetei.

Cât costă programele de slăbit create de Carmen Brumă

Este vorba despre șase programe diferite, în funcție de nevoile clientelor. Cel mai popular, „Abonamenul de urgență”, costă 45 de lei și cuprinde un pachet format din dietă și antrenamente pe trei săptămâni.

Programul „Suplă și sănătoasă în post” acoperă șapte săptămâni și are un preț de 40 de lei. Carmen Brumă a creat un pachet și pentru doamnele și domnișoarele care vor să se pregătească de vacanță: „Super Silueta de Plajă” costă 55 de lei. La o diferență de doar cinci lei, respectiv 50 de lei, este un program special pentru cele care vor să devină mame, fiind numit „Jurnal de gravidă”.

Cele care vor să arate impecabil în ziua nunții pot opta pentru programul „Intră în rochia de mireasă” ce costă 40 de lei. Un alt program de slăbit pe care îl oferă Carmen Brumă este „Programul 3S: Sănătoasă, Suplă și Sătulă”, care costă 52 de lei.