Câți bani dădea Alex Bodi femeilor din viața lui. Și Bianca Drăgușanu este în top: au apărut documentele

Câţi bani a primit Bianca Drăgușanu de la Alex Bodi

Acuzat de procurori de proxenetism şi trafic de persoane, se pare că afaceristu din Mediaş era foarte darnic cu cei dragi. S-a aflat câţi bani dădea Alex Bodi femeilor din viaţa lui. Și Bianca Drăgușanu este în top, conform informaţiilor făcute publice de avocatul acestuia.

Câţi bani cheltuia Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu

Deşi violent şi necruţător, Alex Bodi era tare darnic cu femeile din viaţa lui. De la flori, cadouri scumpe, transferuri bancare sau vacanţe exotice, toate l-au costat o avere pe afaceristul din Mediaş. Avocatul acestuia a făcut publice documentele care arată clar pe ce a cheltuit, în ultimul an, peste un milion de euro fostul soţ al Biancăi Drăgușanu.

Cătălin Dancu a pus presei la dispoziţie actele care demonstrează că Bodi nu se uita la bani atunci când era vorba despre fostele iubite. În iulie 2020, acesta a transferat 30.000 de euro Elvirei Cojocaru (împrumut). Diana Manole a primit şi ea 150.000 de euro de la afacerist. Fosa soţie Silvia Salagean, Monica Miclea sau Raluca Ignat au primit şi ele sume importante în decursul acestui an, scriu cei de la SpyNews.ro.

Alte câteva sute de mii de euro s-au dus pe vacanţe care mai de care mai luxoase. De asemenea, bărbatul obişnuia să arunce cu bani atunci când ajungea în cluburile de mare fiţă din Bucureşti sau Mamaia: a cheltuit, într-o singură noapte, şi 11.000 de euro.

În urmă cu doar câteva luni, Bianca Drăgușanu primea suma de 6.000 de euro “cadou”. Aşadar, vedeta nu s-a ales doar cu vânătăi în urma relaţiei cu Bodi, ci şi cu bani, cadouri scumpe sau vacanţe în locaţii de top.

Acuzaţii grave aduse lui Alex Bodi

Alex Bodi se află de două săptămâni în arest preventiv, acuzaţiile aduse de procurori fiind unele foarte grave: trafic de persoane şi proxenetism. În încercarea de a justifica averea colosală a acestuia, avocatul a explicat că afaceristul a câştigat, numai în 2019, aproximativ 7 milioane de euro din activități comerciale și contracte de muncă în trei state ale Europei.

”Cu privire la tranzacțiile financiare ale sale, nu fac un secret. Valoarea veniturilor nete la sfârșitul anului 2019, după impozitare, pe care domnul Bodi Alexandru le-a depus, depășește suma de 7 milioane euro.

Toate tranzacțiile din Germania, din contractele de muncă, atât cele din perioada care fac obiectul verificării cât și cele actuale au fost depuse la dosarul de verificare. Veniturile provin și din Spania, din Germania și din România. Nu există acte care fac obiectul dosarului, care țin de persoana clientului meu pe teritoriul României”, a explicat avocatul Cătălin Dancu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI