Câți bani costă un meniu de nuntă, făcut de Chef Florin Dumitrescu, de la Chefi la Cuțite

de: Năstase Mirabela
14 07. 2020

La doar 33 de ani, Chef Dumitrescu face bani pe bandă rulantă și a reușit, în doar câțiva ani, să fie considerat unul dintre cei mai buni bucătari din România.

Câți bani costă un meniu de nuntă, făcut de Chef Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu face parte din formula magică de bucătari care a adus audiențe la Antena 1. Deși este cel mai tânăr chef de la emisiunea Chefi la Cuțite, el a reușit să câștige respectul și încrederea, datorită imaginației pe care a demonstrat-o în bucătărie, reușind să realizeze preparate unice, moderne, totul într-o explozie de gust și rafinament.

Chiar dacă se luptă ca de la egal la egal în emisiunea cu doi bucătari cu mare experiență, și anume, Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu a câștigat de trei ori emisiunea, la egalitate cu Bontea, iar la probele pe echipe a reușit de multe ori să îi surclaseze pe colegi cu preparatele sale, extrem de apreciate de jurați.

De asemenea, la numai 33 de ani, Florin Dumitrescu a scris două cărți despre bucătărie și este ambasadorul gastronimiei Sibiene. Mai mult, el consideră că mâncarea are gust numai dacă este preparată cu legume proaspete, nu cele din conservă. Cheful este și hotărât să pună România pe hartaa gastronomică a lumii prin preparatele sale și ale colegilor din aceeași generație.

De menționat este că emisiunea Chefi la Cuțite l-a propulsat pe Florin Dumitrescu și în breasla selectă a bucătarilor de lux, care îți pot traansforma nunta sau orice alt eveniment într-un spectacol culinar.

Potrivit surselor Impact.ro, pentru un onorariu ce variază între 700 și 1000 euro, juratul de la ”Chefi la Cuțite” propune variante de meniu, pe care le pregătește și pentru degustare. De asemenea, comunică direct cu mirii în timpul degustării și explică fiecaare preparat, iar după alegerea meniului, acesta gătește cot la cot cu echipa sa de bucătari, supervizând tot procesul de preparare. Până în prezent, bucătarul a pregătit meniuri la zeci de nunți, toate transformându-se într-un regal culinar.