10 nov. 2021 | 09:32

Câți bani costă, de fapt, tratamentul pe care l-a făcut Petrică Mîțu Stoian la clinică. Prețul este ireal

Monden
Câți bani costă, de fapt, tratamentul pe care l-a făcut Petrică Mîțu Stoian la clinică. Prețul este ireal
Câți bani trebuia Petrică Mîtu Stoian să achite pentru tratamentul de la clinica privată

Petrică Mîtu Stoian s-a internat la o clinică pentru a urma un tratament post-covid. Starea solistului s-a înrăutățit, astfel că organismul lui a cedat în urma unui șoc septic în doar câteva ore de când fusese mutat la Spitalul de Urgență din Reșița. S-a aflat cât costă tratamentul pe care l-a făcut acesta.

La ce preț se ridică tratamentul pe care l-a urmat Petrică Mîțu Stoian la clinica privată

Nimeni nu avea să își dea seama de tragedia care a îndurerat o țară întreagă în urmă cu doar câteva zile, când Petrică Mîțu Stoian participa la filmările pentru Revelion 2022 alături de alte vedete din showbiz-ul românesc. Apoi, acesta se decidea să se interneze într-o clinică privată.

Solistul își dorea să urmeze un tratament post-covid pentru a depăși anumite probleme aduse de boală. Totuși, el era mutat din clinica privată unde fusese internat la Spitalul de Urgență din Reșița, unde își dădea ultima suflare. Procurorii au deschis un dosar cu privire la moartea lui tulburătoare.

Petrică Mîțu Stoian a ajuns la unitatea sanitară cu leziuni la plămâni, dar și cu o supradoză de coagulante. Reprezentanții clinicii susțin că acesta a avut o singură ședință de terapie hiperbară, mult mai scurtă decât una obișnuită, așa că nu poartă vină pentru decesul său, potrivit WOWbiz.

Cât de scump este tratamentul pe care a vrut să îl facă Petrică Mîțu Stoian

Terapia la care a recurs regretatul cântăreț este descrisă ca fiind extrem de sigură de clinica privată, pacienții fiind introduși într-o cameră care seamănă cu o capsulă și prezintă 16 scaune, prin care este administrat oxigen medical pur sub presiune.

De asemenea, tratamentul de acest gen realizat de clinica respectivă de aproximativ un an. Pacienții care recurg la așa ceva sunt monitorizați tot timpul, chiar și video, de către medic. Prețul pe care sunt nevoiți să îl plătească românii pentru avea parte de acest ajutor nu este unul mic.

Ce prețuri sunt la clinica unde a fost internat regretatul solist

Petrică Mîtu Stoian îi anunțase pe cei apropiați că o să rămână timp de 2 săptămâni la clinica privată pentru a urma tratamentul post-covid. Totuși, acesta era nevoit să scoată o sumă destul de piperată din buzunar pentru a beneficia de ajutorul medicilor din respectiva unitate.

Mai exact, în cadrul centrului, acesta avea asigurată masa și cazarea, plătind 150 de lei pentru fiecare zi pe care urma să o petreacă în clinică. De asemenea, fiecare ședință de terapie ajungea la 300 de lei, așa că Petrică Mîțu Stoian trebuia să achite 7.000 de lei la final.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro