Câți bani câștigă Vlad Ciobanu, copilul de 4 ani de la Românii au Talent, din pagina de Youtube. Like-urile au explodat după ce a apărut la PRO TV

Câți bani câștigă Vlad Ciobanu din YouTube?

Vlad Ciobanu a surprins pe toată lumea cu talentul și interpretarea sa deosebită la doar 4 ani. Majoritatea celor care s-au uitat ieri seară la Românii au Talent s-au întrebat din ce face bani micuțul. Iată doar cât câștigă din YouTube!

Câți bani câștigă Vlad Ciobanu din YouTube

Un băiețel de doar 4 ani a apărut pe scena de la Românii au Talent și a dat peste cap pe toată lumea. Micuțul știe aproape 100 de poezii la vârsta la care unii abia învață vers cu vers una singură. Interpretarea sa de excepție a suprins și emoționat pe toți care-și iubesc țara și rădăcinile. Copilul i-a lăsat mască pe toți cei prezenți în sală datorită vocii și emoției sale.

Cât câștigă Blad Ciobanu din YouTube?
Cât câștigă Blad Ciobanu din YouTube?

Micuțul a postat în total 60 de videouri care au ajuns la cei 21 k de subscriberi. Vizualizările sale, însă, au ajuns la numărul de 156,854, deși postează din 18 iulie a lui 2014. Cel mai probabil, acestea vor crește odată cu apariția sa la celebrul show de talente din România. Suma pe care o primește acesta acum este între $39 – $619.

Părinții știu ce carieră își va alege

Cei doi i-au făcut în cele din urmă un canal de YouTube, pentru ca oamenii săi vadă ambiția și talentul și pentru ca peste ani să-și vadă singur evoluția. Părinții se gândesc deja să-l îndrume spre actorie, pentru că Vlad are o sensibilitate aparte când transmite emoții celor care îl ascultă, iar lucrul său preferat sunt poeziile, mai ales cele scrise de Florin Piersic.

Conform Pro TV, Vlad a reușit să memoreze toate versurile la băiță, în timp ce tatăl lui îi recita cu drag cele mai frumoase lucruri. Prima poezie pe care a învățat-o a fost la doi ani și jumătate, știind deja alfabetul la vârsta de 2 ani. La trei ani, învățase deja să numere până la 100, iar acum scrie, dar doar dacă scrisul este cu majuscule. Amintim că tatăl lui este jurist, iar mama coregraf.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI