Câți bani câștigă Războinicii de la Survivor România în fiecare săptămână. Sumele s-au mărit în 2023

de: Ioana Bucur
20 01. 2023

Departe de confortul de acasă, familie, prieteni, tehnologie, concurenții care ajung în jungla din Republica Dominicană nu se luptă doar pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro pus la bătaie. S-a aflat câți bani câștigă Războinicii de la Survivor România în fiecare săptămână pe care o petrec în competiția de la PRO TV. Sumele sunt mai mari în 2023.

Cât câștigă Războinicii de la Survivor România în fiecare săptămână

Provocarea Survivor este una pe care puțini ar avea curajul să o accepte. Concurenții care spun DA acestei experiențe unice în viață trebuie să reziste în condiții extraordinar de grele, jungla devenindu-le casă, cu mâncare puțină, fără confortul cu care s-au obișnuit în România, fără acces la tehnologie, departe de familie și prieteni, fără să aibă niciun contact cu cei pe care i-au lăsat acasă.

Miza nu este doar marele premiu în valoare de 100.000 de euro pe care unul singur îl poate câștiga. Fiecare membru de la Faimoși și Războinici primește o sumă de bani de la producătorii emisiunii pentru fiecare săptămână în care rămâne în competiție. Dacă anul trecut, membrii tribului albastru ar fi încasat fiecare în jur de 800 de euro, suma este mult mai mare în sezonul 2023.

Potrivit informațiilor publicate de Click!, Războinicii de la Survivor România 2023 ar primi, pe săptămână, între 1.000 și 1.550 de euro, asta înseamnă că o lună în concursul din Republica Dominicană va aduce pentru fiecare dintre ei între 4.000 și 6.000 de euro.

Citește și: Câți bani primește Vica Blochina la Survivor 2023. Suma uriașă pe care o încasează săptămânal

„Am fugit din emisiune”

Cu toate că sumele de bani oferite Faimoșilor ar fi mai mari, nu au fost suficient de tentante încât să compenseze condițiile grele pe care le au de înfruntat concurenții, cel puțin așa a fost în cazul lui Gheboasă. După abandonul său șocant, trapperul a vorbit despre decizia sa.

„Am fugit din emisiune. Eu știam că dacă, după emisiune, după consiliu mă trimiteau iar în junglă, nu mai puteam să mă duc iar în junglă. Păi nu mâncam nimic, frate. Stăteam pe acolo pe jos și nu mâncam nimic.

Erau acolo păinjeni. Mamă, m-a mușcat un păianjen de ureche… Uite ce perciuni am, zici că sunt Elvis Presley. Foarte greu cu insectele alea acolo, cu mediul ăla de acolo. Nu puteam să mă obșnuiesc.

Știu că dăunează la imaginea mea. Oricum nu aveam eu o imagine prea clean. A dăunat la imaginea mea, dar cumva o să mă revanșez”, a spus Gheboasă pe internet.

Citește și: Survivor 2023. Scandal de proporții, Faimoșii și Războinicii au fost la un pas de bătaie