Câți bani câștigă Irina Fodor la Asia Express. Nici nu se apropie de salariul Ginei Pistol

Câți bani câștigă Irina Fodor la Asia Express. Nici nu se apropie de salariul Ginei Pistol
Soția lui Răzvan Fodor a dat lovitura

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunile Asia Express și Chefi la Cuțite, pentru că blondina a intrat în concediu de maternitate.

Irina Fodor a dat lovitura cu Asia Express. Câți bani câștigă

Acum, Gina Pistol se bucură de fetița ei căreia îi dedică tot timpul. Noul statut de mamă i-a adus prezentatoarei o mare satisfacție în viața personală, unde lucrurile merg cât se poate de bine.

Pe de cealaltă parte, Irina Fodor are și ea o fetiță, care e deja o domnișoară. Soția lui Răzvan Fodor și-a făcut debutul în televiziune și a acceptat cu mare entuziasm propunerea șefilor de la Antena 1 de a fi prezentatoare în cele două emisiuni.

Soția lui Fodor încasează mai puțin decât Gina Pistol

Cu toate acestea, salariul Irinei nici nu se compară cu sumele pe care le încasa Gina Pistol pentru prezentarea emisiunilor.

Se pare că Irina Fodor încasează 10.000 de euro pe lună pentru a prezenta Asia Express, în timp ce Gina Pistol lua 18.000 de euro pentru același lucru.

În condițiile în care filmările Asia Express au durat 10 săptămâni, soția lui Fodor va încasa aproximativ 25.000 de euro, în timp ce iubita lui Smiley primea 45.000 de euro pentru același lucru.

”Vă promit că o să râdeți mult, că o să fiți copleșiți de ritmul nebun al cursei, de frumusețea locurilor pe care le veți vedea, de personalitățile puternice ale concurenților și de toate sentimentele pe care sunt sigură că le veți experimenta cu fiecare episod văzut!

De-abia aștep să vedeți și voi și să îmi scrieți cum vi s-a părut. Mai e foarte puțin până pe 18 septembrie”, scria spunea Irina Fodor înainte de începerea sezonului 4 al Asia Express.

Iată că prima ediție a avut loc, iar Antena 1 a fost lider de audiență pe toate segmentele de public.

Nici măcar Pro Tv nu a avut cum să îi facă față. 1,1 milioane de români au urmărit cu sufletul la gură prima ediție Asia Express Drumul Împăraților.

Prima ediție a Asia Express Drumul Împăraților, un real succes

Concurenții au avut din prima de parcurs un traseu cu multe obstacole, iar Adriana Trandafir a vorbit despre cât de greu i-a fost.

Am o profesie care mă trece, emoțional, prin toate stările, dar ce am trăit în ziua asta cu siguranță nu o să mai trăiesc. Nu am crezut că această emisiune poate să te facă și erou, și victimă la câteva ore distanță!”,a spus Adriana Trandafir în lacrimi.

Pentru această primă ediție, Irina Fodor s-a costumat într-o prințesă otomană, spre deliciul publicului, dar și a celor 9 echipe din competiție.

M-am îmbrăcat în prințesă otomană pentru că am vrut să vă binedispun, să vă încurajez, să vă anunț oficial că sunteți în fosta capitală a Imperiului Otoman.

Și nu puteam începe într-un alt loc călătoria noastră, care va trece prin Turcia, Georgia, Iordania și Israel. Eu vă urez succes tuturor și să știți că vă admir foarte mult”, a spus Irina Fodor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI