Câți bani câștigă cameramanii de la Asia Express. Salariul nu este deloc mare pentru efortul depus

Câți bani câștigă cameramanii de la Asia Express. Salariul nu este deloc mare pentru efortul depus
Cati bani castiga cameramanii de la Asia Express. Salariul nu este deloc mare pentru efortul depus

”Asia Express” este una dintre cele mai iubite emisiuni din România. În prezent, la Antena 1, fanii pot vedea ediția ”Drumul Împăraților”, cel mai dur reality show de aventură. Concurenții sunt supuși la grele încercări, pentru a prinde un loc în finală.

Ce salarii au cameramanii de la Asia Express. Nu te-ai fi așteptat la aceste sume

Emisiunea ”Asia Express”, difuzată de postul de televiziune Antena 1, a reușit să câștige atenția telespectatorilor încă de la primul episod. Echipele formate din vedete trebuie să demonstreze că pot face orice ca să ajungă în Marea Finală, de 30.000 de euro. Concurenții strâng amulete, aleargă până la epuizare și încearcă să se descurce așa cum pot cu foarte puțini bani. O adevărată provocare pentru celebritățile obișnuite cu luxul de acasă.

Puțini sunt cei care știu că în spatele show-ului de la Antena 1 se află o întreagă echipă care face ca emisiunea să fie pe placul fanilor din fața micului ecran. La această experiență incredibilă nu participă doar concurenții, ci și cameramanii, care sunt pe urmele echipelor non-stop.

Ce nu știu fanii emisiunii celebre de la Antena 1

Deși depun o muncă titanică în fiecare sezon, cameramanii de la Asia Express nu au un salariu mare. Fiecare cameraman ar primi în jur de 5000 de lei lunar.

Unul dintre cameramanii „eroi” de la ”Asia Express” este Lucian Voicu. Bărbatul este vechi în echipa Antena 1, iar la show-ul TV celebru filmează încă de la prima ediție. În 2018, timp de două luni, tânărul filma și câte 10 – 12 ore pe zi! Experiența este una foarte dificilă pentru întreaga echipă, nu doar pentru concurenți.

Un om-cheie dine chipă rupe tăcerea

Operatorul de imagine a avut, de-a lungul timpului, multe provocări de înfruntat la „Asia Express”. Spre exemplu, a filmat în temperaturi extrem de mari, în condițiile în care trebuia să care camera pe umeri, ce cântărește peste 10 kilograme!

”Fără doar și poate a fost misiunea cu urina de vacă, când concurenții trebuiau să bea câte un pahar. Inițial am crezut că Morodan și Teleșpan vor refuza să o facă, pentru că aveau și această opțiune, și vor prefera să fie penalizați. N-a fost așa! S-a văzut și pe TV că în momentele alea o mână o țineam pe cameră și alta la gură. Ficatul meu e mai sensibil și când am văzut ce trebuie să facă, a fost foarte greu”, a precizat Lucian Voicu.

”Telespectatorii au avut acces în permanență la culisele acestei emisiuni. Așa au putut vedea că tot ce se întâmplă acolo este super real, că lucrurile care par imposibil de făcut devin posibile atunci când la mijloc e o super adrenalină, că toți cei care au participat s-au întors cu povești care mai de care mai nebune”, a mai spus cameramanul de la „Asia Express”, potrivit newscaffe.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI